Cristi Borcea ar putea fi eliberat condiţionat! Fostul dinamovist a ispăşit 3 ani şi 7 luni din pedeapsă


    Într-una dintre permisii, Cristi Borcea a avut liber 24 de ore pentru botezul fiului săuFoto: arhivă personală
Într-una dintre permisii, Cristi Borcea a avut liber 24 de ore pentru botezul fiului săuFoto: arhivă personală

Emoţii mari pentru Cristi Borcea şi familia fostului acţionar de la Dinamo! El ar putea să fie eliberat condiționat, conform unei decizii a magistraților de la judecătoria sectorului 4. Cererea lui Cristi Borcea s-a judecat miercuri (4 octombrie). Afaceristul a făcut orice ca să scape de închisoare, iar avocata lui susţine că a spălat chiar și podelele.

Cristi Borcea este cu un picor afară din celula de la Jilava.  Fostul şef al dinamoviştilor a ispăşit deja 3 ani şi 7 luni din condamnarea pe care a primit-o în dosarul Transferurilor şi poate fi eliberat condiţionat. Iniţial el a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni şi a rămas ultimul dintre cei 8 oameni din fotbal care încă se mai află după gratii. 

Apărătoarea omului de afaceri a declarat în faţa instanţei că fostul acționar dinamovist a adus suficiente dovezi de reintegrare socială. “A efectuat ore de muncă în folosul comunitatii şi a spalat chiar şsi podelele din închisoare”, a punctat avocata. În plus, el a câştigat 300 de zile de libertate pentru că a muncit în închisoare. Cristi Borcea a mărturisit că îi pare foarte rău pentru ceea ce a făcut și că și-a expus și cei 7 copii la acest scandal public.

Până acum, fostul dinamovist a primit 10 permisii, între 2 și 5 zile. Verdictul judecătorilor va fi dat cel mai probabil tot miercuri, însă sentința nu este definitivă, existând posibilitatea de a fi contestată de procurorii DNA, în ipoteza în care judecătorii vor fi de acord cu eliberarea condiționată.

Pe de altă parte, Borcea mai este judecat într-un alt dosar, cel în care este acuzat că a mituit-o pe prima judecătoare care a avut Dosarul Transferurilor, atunci când l-a achitat, iar acest lucru i-a mai adus un an de detenţie. 

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
foto1 jpg
alexandra dinub jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg