Cristi, un poliţist din Craiova, a murit la 44 de ani, la doar o zi după ce medicii i-au descoperit o tumoare

1 octombrie 2021
image
Cristi Ciortan avea doar 44 de anifoto: Facebook

Cristian Ciortan, un poli╚Ťist de 44 de ani, din cadrul Inspectoratului de Poli┼úie Jude┼úean Dolj, s-a stins din via┼ú─â fulger─âtor, din cauza unei tumori pe creier. Mar╚Ťi i s-a f─âcut r─âu, a fost operat, ├«ns─â noaptea trecut─â s-a stins, l─âs├ónd ├«n urm─â o feti╚Ť─â ╚Öi o so╚Ťie ├«ndurat─â. Dumnezeu s─â-l odihneasc─â!

Cristi Ciortan, poli╚Ťistul de la IPJ Dolj ╚Öi delegatul sindical ├«n cadrul Filialei Europol Dolj, s-a stins din via╚Ť─â fulger─âtor, la numai 44 de ani. A fost o persoan─â plin─â de via╚Ť─â p├ón─â mar╚Ťi, 28 septembrie, c├ónd i s-a f─âcut r─âu la serviciu. C├ónd a ajuns la spital a intrat ├«n com─â. Medicii l-au operat de urgen╚Ť─â ╚Öi atunci familia a aflat c─â, de fapt, acesta avea o tumoare pe creier. B─ârbatul era a╚Öteptat acas─â de so╚Ťia ╚Öi de feti╚Ťa sa.

I s-a f─âcut r─âu mar╚Ťi, ├«n timp ce era la serviciu

Sindicatul Europol a scris un mesaj emo╚Ťionant, pe Facebook: ÔÇ×Ast─âzi este o zi trist─â pentru ├«ntreaga echip─â a Sindicatului EUROPOL. Colegul nostru, Cristi Ciortan, delegat sindical ├«n cadrul Filialei Europol Dolj, a pierdut lupta cu moartea. Cristi era un coleg ├«ntotdeauna vesel, cu poft─â de via╚Ť─â ╚Öi care ajuta pe toat─â lumea. ├Än urm─â cu dou─â zile, ├«n timp ce era ├«n serviciu, i s-a f─âcut r─âu ╚Öi a fost dus de urgen╚Ť─â la spital ├«n stare de incon╚Ötien╚Ť─â. A fost operat imediat, medicii descoperindu-i o tumoare pe creier. La numai o zi, ├«n aceast─â diminea╚Ť─â, Cristi s-a stins. Avea doar 44 ani ╚Öi era o persoan─â puternic─â, un adev─ârat lupt─âtor, ├«ns─â boala a ac╚Ťionat fulger─âtor, r─âpindu-i orice ╚Öans─â de a lupta.

Suntem destul de s─âraci ├«n cuvinte s─â putem s─â ne exprim─âm triste╚Ťea ╚Öi regretul fa╚Ť─â de aceast─â pierdere. Ce a r─âmas ├«n urm─â, e greu de descris. O familie sf├ó╚Öiat─â de durere, o feti╚Ť─â care avea nevoie mai mult ca oric├ónd de Cristi ╚Öi ├«n acela╚Öi timp, un ├«ntreg colectiv de colegi ╚Öi prieteni care au r─âmas ├«nm─ârmuri╚Ťi de aceast─â veste tragic─â. Din toate acestea nu putem ├«nv─â╚Ťa dec├ót c─â suntem cu to╚Ťii vizitatori ├«n acest timp, iar pe acest p─âm├ónt suntem doar ├«n trecere. Scopul nostru aici este doar s─â observ─âm, s─â ├«nv─â╚Ť─âm, s─â cre╚Ötem, s─â iubimÔÇŽ ╚Öi apoi s─â ne ├«ntoarcem acas─â. Drum lin c─âtre ├«ngeri, CristiÔÇŽ!!!ÔÇŁ, a scris Sindicat Europol pe Facebook.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg