Cristian Pomohaci, procese pe bandă rulantă în luna martie

Cristian Pomohaci se dedică acum carierei de cântăreț, pentru că a fost caterisit
Cristian Pomohaci se dedică acum carierei de cântăreț, pentru că a fost caterisit

Cristian Pomohaci a început luna martie cu procese pe bandă rulantă, primul fiind chiar pe 1 martie, următorul, pe 8 martie și al treilea, pe data de 13 martie. Două dintre ele sunt deschise de fostul preot pentru a contesta niște amenzi rutiere, iar în alt dosar este acuzat de evaziune fiscală.

Cristian Pomohaci (50 ani) face potecă la tribunale. Pe 1 martie, el a avut termen în procesul cu poliția Tulcea, după ce a contestat amenda primită pentru depăşirea vitezei legale. ”Respinge apelul ca nefondat. Păstrează sent.civ.nr.524/28-02-2018 a Judecătoriei Tulcea ca legală şi temeinică. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 1 martie 2019”, se arată pe portalul instanțelor de judecată. Pe data de 8 martie, cântărețul de muzică populară are termen cu Inspectoratul de Poliție Brașov, tot pentru că a circulat cu viteză peste limita admisă. Pomohaci are la activ numeroase amenzi și aproape tot atâtea procese pentru exces de viteză. Pe unele le-a câștigat, pe altele le-a pierdut. Ultimul proces câștigat a fost în noiembrie 2018, cu poliția Dâmbovița. Cântărețul a formulat apel la decizia dată de instanța de fond și a câștigat. „Soluţia pe scurt: Admite apelul. Schimbă sentinţa apelată, în sensul că admite plângerea contravenţională şi anulează procesul verbal de contravenţie”, este decizia luată de judecătorii de la Tribunalul Dâmbovița.


    Cristian Pomohaci se dedică acum carierei de cântăreț, pentru că a fost caterisit
Cristian Pomohaci se dedică acum carierei de cântăreț, pentru că a fost caterisit

Acuzat de evaziune fiscală

Pe data de 1 martie , Pomohaci a avut termen la Tribunalul Mureș, în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală. Fostul preot și-a recunoscut fapta, astfel că se așteaptă să fie iertat de magistrați. Potrivit news.ro, el a fost audiat în luna mai 2018, după ce împotriva sa a fost deschis un dosar penal sub acuzația că ar fi închiriat unsprezece imobile şi ar fi declarat venituri mai mici decât în realitate. Prejudiciul produs bugetului de stat este estimat la peste 130.000 de lei. Lui Pomohaci i s-a pus poprire pe venituri pentru recuperarea pagubei de către stat, iar între timp, dosarul a ajuns în instanță, pe masa judecătorilor de la Tribunalul Mureș. La termenul din 1 martie nu s-a dat sentința, pentru că Pomohaci a cerut o amânare și speră să scape cu bine din acest dosar. ”Amână cauza. Solutia pe scurt: Admite cererea de amânare formulată de inculpat şi acordă un nou termen la data de 13 martie 2019. Document: Încheiere de şedinţă 01.02.2019”, este menționat pe portalul instanțelor.

Implicat într-un scandal sexual cu minori

Cântărețul Cristian Pomohaci a mai ieșit basma curată și din scandalul sexual de proporții în care a fost implicat. Fostul preot s-a aflat într-un scandal de proporţii în 2017, când a fost acuzat de coruperea în scop sexual a unui adolescent de 17 ani. Cu acea ocazie, au apărut mai multe înregistrări video, în care Pomohaci este suspectat că ”face avansuri” unor adolescenți. În urma scandalului iscat, Pomohaci a fost dat afară din Biserica Ortodoxă și nu mai are voie să țină slujbe, dar trăiește din cântat. 

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
cluj ubb admitere. foto arhiva ubb
1669494557875057 1XMKigNP jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg