Cristina Liberis, noul director al ştirilor Kanal D

Ultima actualizare:

"Oferta facută de Kanal D de a prelua departamentul de Ştiri este pentru mine o provocare: să poţi menţine pe primele locuri în audienţă o televiziune care are o cu totul alta viziune asupra ştirilor şi să urci în actuala pozitie depăşind posturi cu vechime în audiovizualul romanesc nu e uşor, dar nici imposibil. În echipa Kanal D sunt oameni de televiziune pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului şi care şi-au demonstrat valoarea. Îmi face mare plăcere să lucrez din nou cu ei. Sunt convinsă că produsul muncii noastre va fi apreciat şi va câştiga plusvaloare”, a declarat Cristina Liberis, într-un comunicat al postului. 

Cristina Liberis (41 de ani) a fost corespondent de război  pentru Televiziunea Română şi lucrează în mass-media din 1993. Atunci a dat concurs pentru un post de reporter la Televiziunea „SOTI”. Lucrează ca jurnalist în zonele de conflict din  1998, când a transmis pentru prima dată dintr-o zonă de război.

În timpul mandatului lui Alexandru Sassu, Cristina Liberis a devenit producătorul Jurnalului. Când echipa de conducere a fost schimbată, ea a fost transferată la de TVR 3 la Realitatea TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net