Cui i-a fost adresat celebrul semn făcut de Elena Udrea în Parlament: "Îl stabilisem cu mult înainte!"


    Acest gest a stârnit numeroase controverse în 2015Foto: Mediafax/ Arhiva Click!
Acest gest a stârnit numeroase controverse în 2015Foto: Mediafax/ Arhiva Click!

Elena Udrea (46 de ani) a fost prezentă, marți seară (6 octombrie), in cadrul primei editii a emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, la Kanal D. Acolo, fostul ministru al Turismului a făcut dezvăluiri fără precedent. A vorbit chiar și despre celebrul semn la nas, pe care l-a făcut în urmă cu cinci ani și care a stârnit numeroase controverse.

În 2015, Parlamentul a votat șase cereri de arestare și urmărire penală împotriva Elenei Udrea. Aflată în sala de plen, ea a fost surprisă făcând un semn care a stârnit numeroase semne de întrebare. Gestul a fost interpretat în numeroase feluri, iar fosta blondă de la Cotroceni a vrut să facă lumină în acest caz.

"(Gestul a fost adresat n.r) unei persoane dragi mie, la vremea aceea, partenerului meu care se afla acasa și mi-a scris spunându-mi că m văede la TV. Era un gest pe care îl stabilisem cu mult inainte, era copiat de la Celine Dion și soțul ei. Ei conveniseră ca atunci când se aflau în public și departe unul de celălalt să îsi facă acest gest. Cumva, am stabilit să procedăm la fel și atunci m-am intors să îi fac semnul acesta ca să știe că sunt bine”, a mărturisit Elena Udrea. Gestul făcut de atunci de Udrea a fost asemănat cu cel făcut de mafioți, fiind catalogat drept un mesaj codat.

Elena Udrea a fost criticată pentru acest gest
Elena Udrea a fost criticată pentru acest gest

Despre faptul că a așteptat atât de mult timp să lămurească lucrurile, Elena Udrea susține că nu a știut inițial de vâlva stârnită în urma semnului pe care l-a făcut.

„Cred că nici nu am ştiut iniţial de această dezbatere. Eu am plecat din Parlament şi unul dintre consilierii mei m-a sunat şi mi-a spus că este o mare dezbatere cu privier la gestul făcut Pe mine mă arestau, stăteam să explic de ce am făcut gestul acela? Şi i-am spus: ”Chiar nu mă interesează de ce se speculează, pe mine mă arestează. Nu mă intersează dacă se speculează într-un fel sau altul”. Ulterior, după ce am spus despre ce era vorba, probabil că oamenilor le-ar fi plăcut să fie ceva mult mai important, mai ascuns, era prea simplu”, a mai spus Elena Udrea.

Cum a fost perioada de detenție pentru Elena Udrea

Fostul om politic a vorbit în aceeași emisiune TV despre perioada de detenție, din România și Costa Rica. Elena Udrea a mărturisit că a rămas cu traume din pușcărie.

"Mie îmi este foarte frică de insecte. Faptul că era plin de gândaci acolo era mai traumatizant decât faptul că nu aveam ușă la toaletă...Mai degrabă mai traumatizant a fost faptul că am fost arestată cu Dorin Cocoș, cu Alin Cocoș. Noi am început relația exact cu 18 ani în urmă, neam serbat 18 ani de relație, fiind în arestul central. (...) Dorin mi-a trimis, printr-o doamnă gardian, o felie de cozonac", a mai spus Elena Udrea.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Horoscop dragoste webp
cub monica anghel png
andreea antonescu jpg
Fane Croația la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 FOTO Profimedia (2) jpg
11 septembrie
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg