Cum a aflat fiica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, despre moartea tatălui ei. «Acum plânge din orice»

Dani Vicol avea tot 24 de ani jpeg
Dani Vicol a fost înmormântat pe 12 septembrie, în Rudeni

Fiica lui Dani Vicol, tânărul de 24 de ani mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, în urmă cu două săptămâni, a aflat că tată el a murit. Acum copila plânge din orice motiv şi nu îşi găseşte locul.

Fetiţa în vârstă de 7 ani a lui Dani Vicol a aflat de la familie că tatăl ei nu mai este. Mama şi bunicii i-au spus că „tati a plecat la Ceruri”. Acum fata vine rar la bunica paternă şi stă foarte puţin. Nu reuşeşte să îşi găsească locul în casa unde totul îi trezeşte amintiri legate de părintele ei.

Ce ştie fetiţa despre moartea tatălui ei 

Mătuşa lui Dani Vicol a povestit pentru Click! cum a aflat fata că tatăl ei a decedat. „Psihologul ne-a recomandat să nu îi spunem nici acasă la bunică, nici le mama ei. Pentru că ar putea să urască toată viaţa locul acela. Ne-a spus să mergem într-un parc. Mama ei i-a spus că tati a ales să se ducă la Ceruri, că lui Doamne-Doamne i-a plăcut de el. Nu i-a spus că a murit. Atunci fetiţa a pus mânuţele pe obraji şi a spus: „Ştiam”. Nu a plâns. A întrebat-o mama ei de unde ştia. Nu a vrut să spună. Ori a simţit, ori a visat. Nu a avut acces la televizor sau la alte surse de informaţii. Nu s-a dus la şcoală să ia legătura cu cineva”, a povestit Aurelia Guţu.

De atunci fata caută motive să plângă mereu. „Nu spune că plânge pentru că a murit tati. Plânge din orice. Că e un căţel abandonat, că s-a zgâriat, dar nu plânge direct de tatăl ei. Nu îl pomeneşte în niciun fel. Psihologul a spus că ea caută un refugiu să plângă de ceva şi să o lăsăm să plângă”, a spus mătuşa victimei lui Mario Iorgulescu.

Citeşte şi: Cine este tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Mama lui Dani, în concediu medical

La Rudeni, locul unde a copilărit Dani Vicol, Marinela, mama tânărului, este distrusă. Plânge încontinuu şi nu îşi găseşte locul. „Am fost la psiholog cu ea, i-a dat tratament, e în concediu medical acum. Acum mai vede şi ştirile că îl pregăteşte pe Mario cu cel mai bun psiholog. Pe noi nu ne-a pregătit nimeni pentru vestea aceasta”, a povestit sora femeii.

Iulian Vicol (Lale), tatăl lui Dani, nu se mai duce la serviciu. „Sunt distruşi amândoi”, a mai spus femeia.

Am fost la poliţie. Am făcut demersuri. O să mergem să facem o cererere la asigurarea de la maşina lui Dani.

Mătuşa lui Dani Vicol a mai spus că familia Iorgulescu nu i-a mai contactat şi ceea ce s-a speculat, că au cerut 3 milioane de euro, nu este adevărat. „Nu am cerut niciun ban. Şi nu ne-a dat nimeni niciun ban. Înmormîntarea a fost făcută din banii familiei”, a mai spus Aurelia Guţu.

Citeşte şi: Unchiul tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu: «Părinții își doresc să moară acum! Au mai pierdut un copil»

Mario scos de la Elias şi dus în străinătate

Luni, Spitalul Elias a anunţat că Mario Iorgulescu a fost transferat, ignorând recomandările medicilor, către o clinică din străinătate.

Pe 8 septembrie, Mario Iorgulescu a pierdut controlul volanului, pe Şoseaua Chitilei diun Capitală şi a spulberat maşina condusă regulamentar de Dani Vicol. În urma impactului, acesta din urmă a murit pe loc. Mario Iorgulescu a fost dus în stare Gravă la Spitalul Elias unde a rămas internat timp de două săptămâni.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
ruxi si cristi mitrea jpg
meteo toamna foto pixabay
Medicul psihiatru Gabriel Diaconu FOTO Facebook
image
image
image
image
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg