Cum a ajuns femeia din Craiova să plătească peste 81.000 de lei la curent. «De fapt, ei mă furau pe mine»

Ultima actualizare:

    ELena Mandocescu a primit patru facturi de la Enel, cu un total de plată de peste 81.000 de leifoto: captură video
ELena Mandocescu a primit patru facturi de la Enel, cu un total de plată de peste 81.000 de leifoto: captură video

Lucrurile s-au lămurit în cazul facturilor uriașe la curent pe care ar fi trebuit să le plătească o femeie din Craiova. Deși a cerut în mai multe rânduri lămuriri de la ENEL, cazul Elenei Mandocescu a devenit o prioritate numai după ce a fost făcut public. Astfel, echipa de intervenție a descoperit un scurtcircuit la tabloul electric al femeii.

Elena Mandocescu a primit de la compania ENEL patru facturi la curent cu un total de plată de 81.785,87 lei, în condițiile în care femeia folosește doar un televizor, un frigider, un boiler și patru becuri în toată casa de două camere. 

Toate facturile erau emise în aceeaşi zi: 26 octombrie 2021 și aveau ca dată scadentă ziua de 10 noiembrie. Conform documentelor, perioada de facturare era decembrie 2018 - septembrie 2021. 

Femeia a făcut publică situația după ce reprezentanții companiei furnizoare de energie electrică au ridicat din umeri la toate încercările ei de a obține explicații.

„Toţi cei de la ENEL ridicau din umeri. Spuneau că la ei aşa figurează, că am consum mare. Le-am spus că în casă am un TV, un frigider, un boiler şi 4 becuri, dar degeaba. Nimeni nu se obosea să descopere cauza", a declarat femeia pentru Adevărul.

Citește și:

Factură la curent de peste 81.000 de lei pentru o femeie din Craiova. «Am un TV, un frigider şi 4 becuri»

Echipa distribuitorului de energie electrică a descoperit un scurtcircuit la panoul electric al femeii

Iar situaţia a fost rezolvată destul de repede. „A venit o echipă de la Distribuţie şi au găsit problema. La panoul electric era un scurtcircuit. De aceea contoarul înregistra enorm. Aşa mi-au spus. Eu, de altfel, le spusesem că am scos totul din priză şi am văzut că acel contoar continua să meargă, dar până când povestea nu a devenit publică nu i-a interesat. Eu nu ştiu, însă, ce am plătit în tot aceşti ani. Nu cred că cineva va clarifica şi această problemă. De fapt, ei mă furau pe mine", a mai declarat femeia. 

Citește și:

Cum să nu iei țeapă cu factura la curent. Recomandările ANPC

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net