Cum a reacționat OLX, după ce a fost postat un anunț de vânzare a unui copil: „A fost dezactivat după câteva minute”

Ultima actualizare:

    Foto Google
Foto Google

Un an de vânzare a unui copil a fost publicat pe Olx, iar reprezentații au avut o primă reacție cu privire la acest aspect. După ce au discutat cu familia, polițiștii din Satu Mare au ajuns la concluzia că „totul a fost o glumă” și nu au luat nici o măsură. Părinții fetiței de doi ani și jumătate au spus că au fost victime ale unei farse de 1 aprilie, „din partea copiilor unor vecini”.

Potrivit libertatea.ro, reprezentanții OLX au transmis că „anunțul a fost dezactivat după câteva minute”.

„Vând fată de 2 ani jumate, valabil în Satu Mare. Trimit și prin fan curier, motivul vânzării: nu pot avea grijă de ea. Prețul: 2.459 lei”, a fost mesajul anunțului șocant de pe platforma OLX, postat la începutul lunii.

Întrebați cum a fost posibil să fie postat un asemenea anunț, reprezentanții platformei de vânzări online au transmis că „a trecut prin sistemul automat de verificări, în text neputând fi identificate elemente care să îl blocheze imediat. Anunțul a fost dezactivat după câteva minute, iar utilizatorul a fost blocat fără întârziere de echipa noastră”.

„Monitorizăm în continuare pentru a stopa eventuala apariție și a altor conturi ale acestui utilizator. Avem zero toleranță pentru astfel de anunțuri, suntem la dispoziția autorităților și colaborăm cu Poliția Română pentru a ne asigura ca aceste cazuri sunt combătute cu regularitate”, explică cei la OLX. A fost, efectiv, o glumă a unor copii mai mari, care au cunoștințe informatice și care au fost lăsați nesupravegheați în posesia unui telefon mobil inteligent. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net