A început Târgul Național Imobiliar! Cum arată garsoniera de 10.00 de euro?

Locuinţe şi terenuri cu preţuri cuprinse între 10.250 euro şi 15 milioane de euro în Bucureşti, Ilfov, Constanţa, staţiunile de pe litoral, Valea Prahovei, Dubai şi Cipru. Nu este un vis, sunt ofertele de la Târgul Naţional Imobiliar deschis până pe 8 mai la Palatul Parlamentului din Bucureşti.

Garsoniera-container  are baie şi bucătărie. FOTO: oceanmodular.ro
Garsoniera-container are baie şi bucătărie. FOTO: oceanmodular.ro

Preţul minim la care se poate cumpăra o locuinţă la târg este de 10.250 euro+TVA pentru o casă mobilă realizată din container maritim. Este vorba de o construcţie din oţel, construcţie din oţel cu dimensiunile de 4,50 x 2,55 m. La exterior este din lemn de ternă (pin tratat), tâmplăria este din aluminiu, pereţii interiori sunt din panouri din lemn masiv vopsite pe bază de apă cu placaj furnir. Acoperişul, podeaua şi pereţii sunt izolaţi termic cu vată minerală cu densitate de 5cm. Are baie cu duş şi chiuvetă, bucătărie cu dulapuri, tâmplarie din sticlă termică, sistem de climatizare, pardoseli laminate cu auto-îmbinare.

Cât este preţul terenurilor

Cea mai scumpă proprietate ofertată în cadrul acestei ediţii a târgului imobiliar este o vilă de 1.100 mp în Dubai (Emiratele Arabe Unite) şi costă 15 milioane de euro.

Cea mai ieftină garsonieră ofertată la târgul imobiliar costă 33.000 de euro, are o suprafaţă de 27mp utili şi este amplasată în Chiajna, iar cel mai ieftin apartament cu 2 camere are suprafaţa de 44 mp şi costă 48.000 de euro, fiind localizat în aceeaşi zonă.

Apartamentul de 3 camere cu cel mai scăzut preţ în cadrul târgului imobiliar este 74.000 de euro, are 66 mp utili şi se află în Bucureşti, zona Brâncoveanu, iar cea mai ieftină vilă costă 139.000 de euro, are 127mp utili şi este amplasată în Bălăceanca, Ilfov.

Pentru cei interesaţi de achiziţia de terenuri, ofertele pornesc la nivel naţional de la 7.000 euro (teren de 1.148mp din Scorţeni, Prahova) şi ajung până la 2,4 milioane de euro (teren de 2.425mp ultracentral în Predeal). Pentru zona Bucureşti-Ilfov, sunt terenuri cu preţuri de la 25.000 euro (pentru 1.000mp în Bălţeni, Ilfov) şi până la 3,5 milioane de euro (teren cu suprafaţă de 32.400mp în Popeşti Leordeni).

Se vând şi case în Cipru

Unele apartamente  au şi piscină exterioară. FOTO: cihanara.com
Unele apartamente au şi piscină exterioară. FOTO: cihanara.com

O noutate a târgului imobiliar o reprezintă ofertele de proprietăţi în Cipru de Nord (partea turcească a insulei). ”Avem la vânzare într-un complex din oraşul Famagusta, de la studiouri (gasonieră cu bucătăria în cameră) la 50.000 de euro şi până la vile cu preţuri între 300.000 şi 500.000 de euro cu 4 dormitoare şi o suprafaţă în jurul a 400 mp. La vile preţul variază în funcţie de apropierea de plajă”, ne-a declarat Paula Şimandan, autoarea ofertelor.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net