Cum arată o creșă în vreme de pandemie. A fost deschisă pe 2 septembrie, în Capitală

image
A╚Öa arat─â o sal─â de clas─â de la cre╚Öa ÔÇŁMargaretaÔÇŁFotografii: Prim─âria Capitalei

Nu doar ╚Öcolile ╚Öi gr─âdini╚Ťele sunt organizate ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót cei mici s─â fie distan╚Ťa╚Ťi, ci ╚Öi cre╚Öele. Cre╚Öa ÔÇŁMargaretaÔÇŁ a fost deschis─â pe 2 septembrie de autorit─â╚Ťile locale ╚Öi este preg─âtit─â s─â-i primeasc─â pe prichindei. Iat─â cum arat─â cea mai nou─â institu╚Ťie pentru copiii de p├ón─â ├«n 3 ani inaugurat─â ├«n Capital─â, ├«n vreme de pandemie!

Pe 2 septembrie, autorit─â╚Ťile au inaugurat o nou─â cre╚Ö─â, ├«n Capital─â. Se nume╚Öte ÔÇŁMargaretaÔÇŁ ╚Öi arat─â ca ├«n pove╚Öti.

M─âsu╚Ťe ╚Öi scaune mici ca pentru pitici, mobilier colorat, b─âi curate, dormitoare moderne ╚Öi cabinet medical utilat.

Important este c─â la amejarea ei s-a ╚Ťinut cont de distan╚Ťarea ├«ntre copii.

ÔÇ×Am inaugurat o nou─â cre┼č─â ├«n Bucure╚Öti. ÔÇťMargaretaÔÇŁ se afl─â pe Bulevardul Ferdinand din sectorul 2. Am crescut num─ârul de locuri ├«n astfel de centre, doar ├«n aceast─â var─â, cu ├«nc─â 200. Trei dintre cre┼če sunt gata, la trei se fac ├«nc─â amenaj─âri. ├Än aceast─â perioad─â de criz─â sanitar─â ne-am adaptat, ne-am str├óns for┼úele ┼či ne-am continuat activitatea. A fost construit─â de Prim─âria Capitalei, prin Direc┼úia de Asisten┼ú─â Social─â fiind dotat─â conform tuturor normelor ├«n vigoare. Nu vor fi clase cu mai mult de 5-7 copii, astfel ├«nc├ót s─â fie respectate cu stricte┼úe siguran┼úa ┼či protec┼úia sanitar─â. Copiii sunt astepta┼úi cu bra┼úele deschise, ├«n condi┼úii de siguran┼ú─âÔÇŁ, a declarat primarul Gabriela Firea.

Înscririle la creșe se fac din 1 octombrie

Edilul a mai explicat c─â ├«n urma pandemiei activitatea cre╚Öelor ╚Öi gradini╚Ťelor din Capital─â a fost afectat─â din cauza m─âsurilor de distan╚Ťare impuse.

image
Sunt doar câteva paturi așezate într-un dormitor

Pentru a fi loc pentru c├ó╚Ťi mai mul╚Ťi copii, cu v├órsta cuprins─â ├«ntre 0-3 ani, s-a luat decizia ca ├«n aceast─â toamn─â s─â fie construite mai multe cre╚Öe sociale ├«n sectoarele 2, 5 ┼či 6. 

Prim─âria Capitalei, prin DGASMB, mai administreaz─â alte 12 cre┼če, care au un total de 470 de locuri, dintre care doar ╚Öapte sunt deschise, deocadat─â, cu program de var─â.

image
La grupul sanitar exist─â ╚Öi cad─â pentru ca cei mici s─â fie sp─âla╚Ťi

ÔÇŁ├Än urm─âtoarea perioad─â, Direc╚Ťia de Asisten╚Ť─â Social─â a Prim─âriei Capitalei va recruta cei mai buni speciali╚Öti de educa╚Ťie timpurie ╚Öi, dup─â ob╚Ťinerea tuturor avizelor necesare pentru func╚Ťionarea cre╚Öelor sociale, ├«ncepem ├«nscrierile pentru noile loca╚Ťii. A╚Öadar, ├«ncep├ónd cu 1 octombrie, cei interesa┼úi pot depune cereri de ├«nscriere, ├«nso╚Ťite de documentele necesare, exclusiv online pe adresa de e-mail antante@dgas.ro. De asemenea, actele necesare, c├ót ╚Öi formularele tip, pentru a accesa serviciile centrelor sociale sunt disponibile pe site-ulwww.dgas.roÔÇŁ, a anun╚Ťat Cosmina Simiea, directorul DGASMB.

image
Cabinetul medical al cre╚Öei ÔÇŁMargaretaÔÇŁ
FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg