Cum au dispărut de pe străzi 1.840 de tone de zăpadă


    Piața Victoriei a fost curățată complet
Piața Victoriei a fost curățată complet

Nu mai puțin de 1.841 de tone de zăpadă, colectată de pe străzile din București, s-au „evaporat” în două zile. Nu cu ajutorul soarelui, ci datorită celor 12 utilaje de topit cumpărate de Primăra Capitalei. Piața Victoriei a fost azi complet eliberată de zăpadă.

Marile piețe publice din București devin în sezonul rece zone de depozitare a zăpezii. În două zile de muncă, utilajele firmelor de deszăpezire au depozitat aici 1.841 de tone de nea. Azi, Piața Victoriei a fost complet eliberată de mormanele imense de zăpadă, care au fost topite cu ajutorul mașinilor cumpărate recent de primărie. 

 


    Piața Victoriei - înainte și după topirea zăpezii
Piața Victoriei - înainte și după topirea zăpezii

Acumulări mari de zăpadă sunt acum și în Piața Constituției, care va fi eliberată tot cu ajutorul utilajelor de topit. Apa rezultată din procesul de topire este deversată în rețeaua publică de canalizare. La fel se va acționa și cu zăpada depozitată în zona parcului Carol și pe Bd. Timișoara. „Acțiunile de încărcare, transport, topire în instalații sau depozitare a zăpezii vor continua și în nopțile următoare, până în momentul în care toate marile intersecții vor fi degajate de zăpadă, iar traficul se va desfășura în condiții de siguranță”, spun reprezentanții primăriei.

oana zavoranu si sotul
cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub ravan popescu png
carina veghiu jpg
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg