Cum au intrat elevi cu media 2 la Matematică-Informatică

Ultima actualizare:

    La Liceul Tehnologic Drăgăneşti-Vlaşca au ajuns elevi care au obținut nota 2 la Evaluarea Națională
La Liceul Tehnologic Drăgăneşti-Vlaşca au ajuns elevi care au obținut nota 2 la Evaluarea Națională

Cinci elevi care au obţinut medii cuprinse între 2,04 şi 2,77 au fost admişi la Liceul Tehnologic Drăgăneşti-Vlaşca din judeţul Teleorman. Mai exact, la clasa de Matematică-Informatică. La același profil au intrat și patru elevi cu media 10.

Două treimi dintre elevii admişi la clasa de Matematică-Informatică a Liceului Tehnologic Drăgăneşti-Vlaşca din judeţul Teleorman au medii mai mici de 5, conform datelor publicate în urma repartizării computerizate.

Din totalul de 16 elevi care vor face parte din această clasă, doar şase au medii mai mari de cinci, iar cinci dintre colegii lor au medii sub 2,77.

În schimb, la Colegiul Naţional ”Alexandru Ioan Cuza” din Alexandria, tot la clasa de Matermatică-Informatică, cea mai mică medie de admitere a fost 9,35.

Patru elevi au intrat la licee din judeţul Teleorman cu media 10, cu toţii optând pentru specializarea Matematică-Informatică. Doi dintre aceştia au ales licee din Alexandria, unul a optat pentru un liceu din Turnu Măgurele, iar cel de-al patrulea va studia la un liceu din Roşiorii de Vede.

Peste 60 de elevi au intrat la licee din Teleorman cu medii mai mici de 3, iar cea mai mică medie de admitere în acest judeţ a fost 1,98. 

Au contat foarte mult opțiunile pe care le-au făcut elevii înainte de repartizarea computerizată. Astfel că unii cu medii rușinoase au intrat la licee bune, în timp ce elevi cu medii foarte mari au rămas fie pe dinafară, fie au ajuns la școli fără renume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net