Cum au omorât trei adolescenți un om de Revelion. Mesajul sadic de pe TikTok

Ultima actualizare:

Trei adolescenţi din satul braşovean Ticuşu Vechi au ucis un om în noaptea dintre ani şi au rănit grav un altul, care se află în spital, după ce i-au atacat cu topoarele. Tinerii și-au documentat isprava pe rețeaua de socializare Tik Tok, unde au scris mesajul: „V-am executat!”.

Trei adolescenţi au ucis un om în noaptea de Revelion Foto: Arhivă
Trei adolescenţi au ucis un om în noaptea de Revelion Foto: Arhivă

Doi frați și vărul lor, toți trei minori, şi-au atacat vecinii în noaptea de Revelion, iar un om şi-a pierdut viaţa, în urma unor lovituri de topor încasate de la aceștia. Fratele decedatului a suferit şi el răni grave şi a fost internat în spital.   

Ulterior, unul dintre minorii care au comis crima a publicat pe Tik Tok un mesaj în care a scris „V-am executat”, cu referire la groaznicul incident.     

Cum s-a întâmplat tragedia

În seara de Anul Nou, doi fraţi şi vărul lor, toţi trei minori, au mers la vecinii lor. Aceştia nu au vrut să-i primească, motiv pentru care tinerii s-au întors înarmaţi cu topoare şi au început să lovească poarta vecinilor, până au pătruns în curte.

Când cei aflaţi în casă au ieşit, adolescenţii i-au lovit cu topoarele şi l-au omorât pe unul dintre invitaţi, în vârstă de 35 de ani. Fratele bărbatului decedat, în vârstă de 33 de ani, a fost la rândul său rănit și internat în spital, în stare gravă.

Acolo e un loc mai întunecat şi ne-a dat în cap. Prima dată mi-a dat mie, după aia i-a dat fratelui meu. Au ieşit de acolo şi ne-au lovit direct în cap. Eu am făcut doi metri de când am ieşit pe portiţă şi deja am fost lovit”, a povestit fratele victimei, Cosmin Buta, pentru Observator.

Au dat cu securea în poartă, au doborât poarta şi-atunci noi ne-am pus pe poartă. Şi, după aia, când au ieşit băieţii să se ducă acasă, ei atunci au ieşit cu securile şi au dat în toţi, în care cum au prins. Au stat la geamuri, au ascultat şi, când au ieşit să meargă acasă, cu securile au dat”, a povestit un altul.  

Nu este primul incident de acest gen

Mama celor doi fraţi spune că toţi cei trei minori i-au lovit pe băieţii săi şi toţi trei ar trebui să fie reţinuţi. Mai mult, femeia a povestit că au mai existat agresiuni din partea familiei celor doi frați.

Fiul ei cel mare ar fi fost bătut de tatăl celor doi frați minori implicați în crimă, legat de un cal şi târât prin sat după animal, motiv pentru care femeia spune că agresorul ar fi fost închis. 

Ei pun pe Facebook: V-am executat!  Și pe TikTok. Băiatul meu e în groapă!”, a declarat îndurerat Nicolae Buta, tatăl victimelor. Oamenii legii au deschis o anchetă şi l-au reţinut pe unul din tineri, în vârstă de 17 ani. Dacă acesta va fi găsit vinovat de omor, riscă până la 25 de ani de închisoare, informează Adevărul.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net