Cum au petrecut soţii Iohannis Ziua Îndrăgostiţilor. Prima doamnă a purtat o rochie diafană şi pantofi roz

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis şi-a scos soţia la un spectacol de balet, la SibiuFoto: arhivă personală
Klaus Iohannis şi-a scos soţia la un spectacol de balet, la SibiuFoto: arhivă personală

În familia preşedintelui Klaus Iohannis s-a sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor. Prima doamnă şi şeful statului au fost prezenţi, vineri seara (14 februarie), la spectacolul "Lacul Lebedelor", organizat la centrul Cultural "Ion Besoiu" din Sibiu. La finalul reprezentaţiei, cei doi soţi au făcut fotografii cu balerinii din spectacol, carmen Iohannis atrăgând toate privirile cu rochia deasupra genunchilor care i-a pus în valoare talia şi silueta suplă.

Spectacolul a fost prezentat de trupa de Balet Rus din Sankt Petersburg, venită pentru prima dată în România, ocazie pe care Carmen Iohannis (59 de ani) nu a vrut să o rateze. Soţia şefului de stat a purtat o rochie semnată Andrea Tincu, un designer din Iaşi, care s-a ocipat şi în recut de vestimentaţia primei doamne. Deşi Carmen Iohannis a primit, de-a lungul timpului, critici dure legate de anumite apariţii, din cauza unor alegeri vestimentare considerate „nefericite" de către criticii de modă, de data aceasta prima doamnă le-a închis gura cârcotaşilor cu o rochie albă diafană.

Carmen şi Klaus Iohannis, alături de balerinii din spectacolul "Lacul lebedelor"
Carmen şi Klaus Iohannis, alături de balerinii din spectacolul "Lacul lebedelor"

Alegerea ei a fost puţin surprinzătoare având în vedere că în general preferă pastelurile şi imprimeurile florale. 

"Este o rochie din brocart italian, ţesut cu fir argintiu. La mâneci are tull de mătase cu incrustaţie în formă asimetrică. Este un croi minimalist, dat fiind materialul preţios şi cu structură specifică brocart. Doamna Iohannis nu a avut nevoie de probe. Colaborăm din primul an de mandat", a declarat Andrea Tincu pentru Click!

Andrea Tincu este designerul primei doamne, Carmen Iohannis
Andrea Tincu este designerul primei doamne, Carmen Iohannis

Rochia albă a fost asortată de prima doamnă cu o poşetă şi o pereche de pantofi într-o nuanţă de roz prăfuit.   

Carmen şi Klaus Iohannis, la spectacolul de la Sibiu
Carmen şi Klaus Iohannis, la spectacolul de la Sibiu

Designerul s-a ocupat în trecut de vestimentaţia pe care Carmen Iohannis a purtat-o în Japonia sau la Ziua Marii Uniri de la Iaşi

Carmen Iohannis a luat în copilărie lecţii de balet

Carmen Iohannis a împlinit 59 de ani pe 2 noiembrie şi trăieşte alături de actualul preşedinte al României de aproape 30 de ani. Prima Doamnă a României provine dintr-o familie catolică, înstărită, din satul Sântu, județul Mureș. Tatăl său, Ion Lăzurcă, a fost blănar, o meserie bănoasă la vremea respectivă, iar Carmen a luat, în copilărie, lecții de balet și de pian.

Pe Klaus Iohannis l-a cunoscut la vârsta de 22 de ani, când era încă studentă, iar șapte ani mai târziu s-au căsătorit. Înainte să devină prima doamnă a României, Carmen a lucrat ca profesoară a Agnita și Sibiu, alături de soțul ei, profesor de fizică. După ce Klaus Iohannis a preluat președinția României, Carmen Iohannis a decis să își păstreze jobul de profesoară de engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu.

Citeşte şi:

Cine a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Papa. Mesajul ascuns

Detalii neștiute despre rochia purtată de Carmen Iohannis la Vatican

image
image
image
image
image
image
image png
politia jpg
Carol al II lea si Regele Mihai jpg
money 6934763 1280 jpg
magazin lidl jpeg
driver 3978839 1280 jpg
hands 2066551 1280 jpg
Adrian Marinescu jpg