Cum au rămas doi bătrâni din Iași fără 180.000 de lei. O nouă grupare de escroci prinsă după ce a păcălit zeci de bătrâni

Ultima actualizare:

    Escrocul Ovidiu Nunucă a fost reținut de mascații de la Poliția IașiFoto: newsweek.ro
Escrocul Ovidiu Nunucă a fost reținut de mascații de la Poliția IașiFoto: newsweek.ro

Judecat pentru un jaf de 180.000 de lei a fost eliberat pentru un fictiv transplant de ficat dar nu a ajuns niciodată la spital și a fost prins din nou în flagrant. Acestea sunt ultimele fapte ale celui mai mare escroc din Moldova, Ovidiu Nunucă în vârstă de 40 de ani, poreclit”stângă iute”.

Ovidiu Nunucă este celebru în închisoarea de maximă siguranță din Iași pentru un jaf de proporţii: a păcălit un pensionar din Vaslui de 180.000 de lei. Potrivit ziaruldeiași.ro, deținutul se învoise la începutul anului pe motive medicale, un transplant de rinichi, din pușcăria unde aștepta să fie condamnat pentru jaf. Ovidiu Nunucă nu a ajuns la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca așa cum primise învoire și a dispărut. A fost prins săptămâna trecută, în zona Gării din Paşcani, în timp ce pregătea o nouă escrocherie.

Nunucă este celebru pentru metoda sa, denumită”țeapa cu 500 de lei”cu care a păcălit zeci de bătrâni în toată Moldova. Cum proceda escrocul? Împreună cu mai mulți complici se prezenta la poarta gospodăriei şi întrebau proprietarul dacă are produse agricole de vânzare. Cumpărau câteva mostre şi plăteau cu o bancnotă de 500 de lei. Când  proprietarul intra în casă ca să aducă restul, Nunucă îl urmărea, apoi, când acesta ieşea, intra pe ascuns în casă şi cotrobăia după bani. Marea lovitură de 180.000 de lei a fost dată în comuna ieşeană A.I. Cuza, pe 9 februarie 2018. Atunci, Nunucă și complicii săi se plimbau cu un autoturism Audi A6 prin sate, în căutare de victime, sub pretextul că sunt interesaţi de cereale. Au ciocănit la poarta familiei în cauză, unde locuia un pensionar de 82 de ani, soţia de 74 de ani şi fiica acesteia de 52. Hoţii i-au întrebat pe aceştia dacă au vin, cartofi sau fasole de vânzare. Bărbatul ar fi spus că are vin şi cartofi, iar unul dintre hoţi a scos o bancnotă de 500 de lei, pentru a plăti produsele. Pensionarul a mers în casă ca să aducă restul, Nunucă a sărit gardul și a spionat bătrânul de unde ia banii. Escrocul a pus mâna pe geanta cu bani și a tulit-o dar a fost văzut de bătrân. Banii nu au fost găsiți dar banda lui Nunucă a fost arestată.

Citiți și

Dragostea poate fi oarbă și păguboasă. Îi trimitea bani și cereri în căsătorie unei femei care îl escroca împreună cu concubinul ei

Cele mai tari ţepe de pe Internet! Cum să te fereşti

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net