Cum complet─âm declara╚Ťia pe propria r─âspundere, dup─â noile restric╚Ťii ├«n vigoare

politie jpeg
foto: Shutterstock

Grupul de Comunicare Strategic─â anun╚Ť─â c─â modelul de declara╚Ťie pe propria r─âspundere dup─â implementarea noilor restric╚Ťii nu se va modifica pentru moment, put├ónd fi folosit ├«n continuare vechiul model, cu modificarea orelor ├«n func╚Ťie de restric╚Ťiile aplicate zona respectiv─â.

Guvernul a aprobat, joi, 25 martie, noi restric╚Ťii pentru limitarea r─âsp├óndirii coronavirusului, ele urm├ónd s─â intre ├«n vigoare de vineri, dup─â publicarea ├«n Monitorul Oficial. Conform documentului emis de Guvern, circula╚Ťia persoanelor va fi restric╚Ťionat─â dup─â ora 20:00 ├«n localit─â╚Ťile ├«n care inciden╚Ťa cumulat─â ├«n ultimele 14 zile este mai mare de 7,5 la 1.000 de locuitori pe durata ├«ntregii s─âpt─âm├óni. M─âsur─â nu va mai fi aplicat─â ├«n momentul ├«n care inciden╚Ťa scade sub 7. De asemenea, acolo unde inciden╚Ťa este mai mare de 4, atunci restric╚Ťiile dup─â ora 20:00 vor fi aplicate pentru zilele de vineri, s├ómb─ât─â ╚Öi duminic─â. Noile restric╚Ťii care au fost aprobate pot fi consultate aici.

UPDATE: Autorit─â┼úile au publicat, vineri, modelul adeverin┼úei de la angajator, dar ┼či al declara┼úiei pe proprie r─âspundere care trebuie completate ├«n contextul noilor restric┼úii de circula┼úie.

Modele declara╚Ťii pe proprie r─âspundere

Modelul declara╚Ťiei pe propria r─âspundere ╚Öi al adeverin╚Ťei de la angajator pentru toate localit─â╚Ťile, indiferent de rata de inciden╚Ť─â (nivelul de r─âsp├óndire a virusului)

Descarc─â de aici modelul de declara╚Ťie pe proprie r─âspundere

Descarc─â de aici modelul de adeverin╚Ť─â de angajator

Modelul declara╚Ťiei pe propria r─âspundere ╚Öi al adeverin╚Ťei de la angajator pentru localit─â╚Ťile care dep─â╚Öesc rata de inciden╚Ť─â de 4 ÔÇ░ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, s├ómb─ât─â ╚Öi duminic─â), respectiv 7,5 ÔÇ░ (necesar a fi folosite ├«n toate zilele s─âpt─âm├ónii)

Descarc─â de aici modelul de declara╚Ťie pe proprie r─âspundere

Descarc─â de aici modelul de adeverin╚Ť─â de angajator

image png
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
plaje largite mamaia jpeg
alina ilan laufer jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 1 iulie sf leontie radauti png
calendar ortodox 2021 iulie sfantul proroc ilie tesviteanul ioan popa jpeg
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP