Cum face bani din sex pe seama unei bătrâne mafia din Sănătate

Ultima actualizare:

    Statul a plătit tratemente pentru sute de pacienţi care nu au intrat niciodată într-o clinică privată FOTO Daniel Dancea (adevarul.ro)
Statul a plătit tratemente pentru sute de pacienţi care nu au intrat niciodată într-o clinică privată FOTO Daniel Dancea (adevarul.ro)

Fostul şef al CJAS Timiş şi patroana unei clinici private au fost trimişi în judecată pentru fraudarea bugetului de Sănătate prin deconturi fictive. Cazul unei bătrâne identificată de jurnaliștii de la Adevărul demonstrează schema furtului. Statul a plătit tratamente pentru sute de pacienţi care nu au intrat niciodată într-o clinică privată.

Procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului General au trimis în judecată, la sfârşitul anului trecut, un dosar complex care vizează fraudarea bugetului Sănătăţii, cu sprijin din interior. Prin rechizitoriul de peste 2.000 de pagini au fost trimise în judecată patru persoane, printre care fostul şef al CJAS Timiş, Cristian Careba şi Eugenia Nicoară, patroană şi administrator a clinicii Selfmed.

Potrivit procurorilor, clinica Dianei Nicoară a făcut deconturi fictive pentru sute de pacienţi, prejudiciul estimat fiind de aproape un milion de lei. Astfel, sute de persoane au acum calitate de martori în dosarul în care Diana Nicoară şi fostul şef al CJAS Timiş au fost trimişi în judecată. „Adevărul” a mers pe urma unor pacienţi care figurează ca pacienţi ai clinicii Selfmed.Unul din cele mai şocante cazuri este al Mariei Brânduşa Mişcu, în vârstă de 79 de ani din Belinţ. Bătrâna îşi duce traiul de pe o zi pe alta, alături de soţul bolnav şi spune că nu a fost la alt doctor decât medicul de familie din sat. Cu toate acestea, apare ca pacientă a clinicii private din Timişoara. Pentru tratarea bătrânei, Selfmed a decontat în perioada 2011 – 2013 servicii medicale în valoare de 1.100 de lei. Potrivit deconturilor făcute de clinică, bătrâna de aproape 80 de ani a beneficiat şi de şedinţe de planning familial, care înseamnă  ajutorarea cuplurilor în alegerea celei mai potrivite metode de contracepţie, îngrijirea sănătăţii sexuale şi planificarea sarcinii.

Citește pe adevarul.ro De unde au fost luaţi pacienţii fictivi și cine a oferit protecție pentru a se opera această înșelătorie 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net