Cum încearcă Elena Udrea să scape de condamnare. Mai are o fărâmă de speranță


    Udrea, în vizită la o mănăstire din Braşov
Udrea, în vizită la o mănăstire din Braşov

Zile negre pentru Elena Udrea! Politiciana a fost condamnată la şase ani cu executare în „Gala Bute”, însă mai are o fărâmă de speranţă, decizia nefiind definitivă. Până atunci, celebra blondă cere ajutorul divinităţii. Speră să scape de gratii cu post şi rugăciune.

Cea mai sexy blondă din România stă ca pe ghimpi! Elena Udrea (43 de ani), cea care a ocupat pe rând funcţiile de consilier prezidenţial, şef al Cancelariei Prezidenţiale, ministru al turismului şi ministru al dezvoltării regionale şi turismului, a fost găsită vinovată de luare de mită şi abuz în serviciu în celebrul dosar ”Gala Bute”. Şase ani ar trebui să petreacă după gratii, însă sentinţa Înaltei Curţi nu e definitivă. Febleţea lui Traian Băsescu se pregăteşte să facă recurs şi e optimistă mai mult ca oricând. Asta pentru că şi-a pus toată nădejdea în Dumnezeu şi nu iese din cuvântul duhovnicului ei.

”Este uimitor ce caracter puternic poate să aibă această femeie. Ieri, după ce a aflat decizia, nu era chiar în apele ei, însă azi a fost destul de calmă. În ultima perioadă, ea s-a apropiat de biserică pe care o frecventează destul de des, şi are un preot duhovnic de care ţine cu dinţii, cum s-ar spune. Nu iese din cuvântul lui, respectă canoanele, merge la slujbe, ţine posturile cu stricteţe şi citeşte acatiste”, ne-a povestit un apropiat al fostei politiciene.

«Adrian ar fi devastat dacă şi-ar pierde iubita»

simeon stalpnicul png

Udrea a primit vestea condamnării acasă, în complexul de lux din pădurea Băneasa, acolo unde locuieşte cu chirie. Era singură, iar iubitul ei, Adrian Alexandrov, se afla în vila lui din Corbeanca, şi nu a putut să o consoleze altfel, decât prin telefon, căci tânărul nu mai are permis de conducere. Cei doi porumbei s-au văzut abia miercuri de dimineaţă. ”Adrian nu se poate gândi la ceea ce ar urma în cazul unei decizii definitive negative. Ar fi devastat”, a mai spus aceeaşi sursă. 

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg