Cum opera bona filipinez─â care i-a jefuit pe Oana Mizil ┼či Marian Vanghelie de 50.000 de euro

20 martie 2017
simeon stalpnicul png
Marian Vanghelie ┼či Oana Mizil au r─âmas cu o paug─â de 50.000 de euro ┼či f─âr─â cele dou─â menajere foto: arhiva personal─â

Poli┼úia din Snagov e ├«n alert─â maxim─â dup─â ce soacra lui Marian Vanghelie a dat alarma la vila familiei. Vinovat─â de toat─â panica este bona filipinez─â care a disp─ârut de s├ómb─ât─â din cas─â cu o sum─â fabuloas─â ┼či mai multe bijuterii cu diamante. Angajata este de neg─âsit, iar prejudiciul se ridic─â la 50.000 de euro. De┼či poli┼úi┼čtii fac c─âut─âri, deocamdat─â nu au dat de urma ei.

Oana Mizil ┼či Marian Vanghelie au r─âmas f─âr─â angajatele filipineze pe care le aveau. Una se ocupa de vila familiei de ┼čapte ani, fiind menajer─â, dar s-a c─âs─âtorit cu un rom├ón ┼či a plecat din cas─â, iar cea de-a doua a disp─ârut dup─â ce a dat o lovitur─â grea ┼čefilor s─âi. S├ómb─ât─â sear─â, femeia, pe care cei doi o angajaser─â pentru a avea grij─â de copil a disp─ârut cu un ceas valoros, dou─â inele cu pietre pre┼úioase ┼či o sum─â important─â de bani, prejudiciul total fiind estimat undeva la 50.000 de euro. Bona se pare c─â pusese totul la punct ├«n cel mai mic detaliu, fiind o adev─ârat─â expert─â. Apropia┼úii familiei au povestit pentru Click! c─â femeia, care era angajat─â de doar c├óteva luni, a dat lovitura abia dup─â ce a studiat foarte bine casa.

"Din c├óte ┼čtim aceast─â bon─â a mai fost ├«n casele altor familii de rom├óni ┼či a fost dat─â afar─â sau a fugit a┼ča cum a f─âcut ┼či acum. Nu ┼čtiu pe ce filier─â a ajuns iar ├«n Rom├ónia ca s─â dea o nou─â lovitur─â. Ea a ajuns ├«n casa Oanei Mizil ┼či a lui Marian Vanghelie ca s─â aib─â grij─â de feti┼ú─â, dar se pare c─â avea cu totul altceva ├«n minte ┼či nu l-a l─âsat p├ón─â ce nu ┼či-a dus planul la ├«ndeplinire", ne-au declarat surse din anturajul familiei.  

Ca s─â scape de ani grei de ├«nchisoare, femeia ar fi ├«ncercat s─â p─âr─âseasc─â ┼úara. Poli┼úi┼čtii sunt pe urmele ei dup─â ce mama Oanei a depus pl├óngere la sec┼úia de poli┼úie din Snagov.   

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Dan Negru TVR jpg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg