Cum opera bona filipineză care i-a jefuit pe Oana Mizil şi Marian Vanghelie de 50.000 de euro

Ultima actualizare:

    Marian Vanghelie şi Oana Mizil au rămas cu o paugă de 50.000 de euro şi fără cele două menajere foto: arhiva personală
Marian Vanghelie şi Oana Mizil au rămas cu o paugă de 50.000 de euro şi fără cele două menajere foto: arhiva personală

Poliţia din Snagov e în alertă maximă după ce soacra lui Marian Vanghelie a dat alarma la vila familiei. Vinovată de toată panica este bona filipineză care a dispărut de sâmbătă din casă cu o sumă fabuloasă şi mai multe bijuterii cu diamante. Angajata este de negăsit, iar prejudiciul se ridică la 50.000 de euro. Deşi poliţiştii fac căutări, deocamdată nu au dat de urma ei.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie au rămas fără angajatele filipineze pe care le aveau. Una se ocupa de vila familiei de şapte ani, fiind menajeră, dar s-a căsătorit cu un român şi a plecat din casă, iar cea de-a doua a dispărut după ce a dat o lovitură grea şefilor săi. Sâmbătă seară, femeia, pe care cei doi o angajaseră pentru a avea grijă de copil a dispărut cu un ceas valoros, două inele cu pietre preţioase şi o sumă importantă de bani, prejudiciul total fiind estimat undeva la 50.000 de euro. Bona se pare că pusese totul la punct în cel mai mic detaliu, fiind o adevărată expertă. Apropiaţii familiei au povestit pentru Click! că femeia, care era angajată de doar câteva luni, a dat lovitura abia după ce a studiat foarte bine casa.

"Din câte ştim această bonă a mai fost în casele altor familii de români şi a fost dată afară sau a fugit aşa cum a făcut şi acum. Nu ştiu pe ce filieră a ajuns iar în România ca să dea o nouă lovitură. Ea a ajuns în casa Oanei Mizil şi a lui Marian Vanghelie ca să aibă grijă de fetiţă, dar se pare că avea cu totul altceva în minte şi nu l-a lăsat până ce nu şi-a dus planul la îndeplinire", ne-au declarat surse din anturajul familiei.  

Ca să scape de ani grei de închisoare, femeia ar fi încercat să părăsească ţara. Poliţiştii sunt pe urmele ei după ce mama Oanei a depus plângere la secţia de poliţie din Snagov.   

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net