Cum realizezi uşor un decor romantic în dormitor

Ultima actualizare:

    Fă-i o surpriză  iubitului de Ziua  Îndrăgostiţilor!
Fă-i o surpriză iubitului de Ziua Îndrăgostiţilor!

Atunci când vrei să fii mai romantic şi te apuci să decorezi casa, cea mai mare provocare este să păstrezi acea limită a bunului gust. Cu prea multe inimioare roşii, cu baloane şi ursuleţi de pluş rişti să cazi în zona kitchului şi a penibilului. Nu exagera! Poţi să realizezi şi altfel un decor seducător.

Mai sunt doar două zile până la Valentine’s Day şi, dacă ai hotărât să o petreci acasă, cu iubitul, amenajarea casei într-un stil romantic e prima surpriză pe care i-o poţi face. Nu e nevoie să faci mari schimbări şi cheltuieli. Câteva decoraţiuni simple, dar de efect, sunt tot ce ai nevoie.În primul rând, schimbă lenjeria de pat. Chiar dacă este iarnă şi acum sunt indicate textilele pufoase, care dau senzaţia de căldură, pentru o seară romantică poţi face o excepţie. Aşternutul trebuie acum să aibă luciu, care îi dă o notă sexy, senzuală. Culorile pot fi calde, pentru un romantism sofisticat (bej, ivory), sau puternice, pentru cei mai îndrăzneţi (roşu metalizat, violet, vişiniu).În ceea ce priveşte decoraţiunile, cu lumânările parfumate nu dai greş. Pune mai multe în diverse colţuri ale dormitorului, astfel încât să creezi o lumină romantică, difuză, caldă. Dar aveţi grijă la accidente, să nu le răsturnaţi, din greşeală! Alege o nuanţă accent care să se potrivească în cameră. În ceea ce priveşte aromele, orientează-te spre una, maximum două. Au efecte afrodiziace aromele de levănţică, trandafir, iasomie, vanilie, scorţişoară sau santal.

simeon stalpnicul png
  • Pe jos, poţi arunca, aparent neglijent, câteva pernuţe decorative.
  • Florile sunt un alt element de decor potrivit. Proaspete, în vaze, sau petalele de trandafiri aruncate pe pat, pe o noptieră, întregesc şi ele atmosfera senzuală.
  • Nu exagera cu elementele decorative tematice cumpărate din comerţ. De fapt, ai putea renunţa cu totul la clasicele inimioare. Alege decoraţiuni de bun gust. În ceea ce priveşte nuanţele lor, se ştie că roşul şi rozul sunt culorile consacrate pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Dar asta mai mult pentru semnificaţia lor, nu neapărat pentru armonia cromatică dintre ele sau pentru că ar arăta prea frumos în casă. Ca să nu mai vorbim de faptul că sunt destul de feminine, greu de acceptat de către un bărbat. Prin urmare, cea mai indicată nuanţă de decoraţiuni ar fi violetul, albul sau nuanţele romantice şi delicate de ivory.
  • Poţi să-ţi faci singur nişte decoraţiuni inedite. Alege din pachetul de cărţi de joc pe cele de inimă roşie şi înşiră-le pe o sfoară. Sau, chiar dacă nu eşti pictor, poţi realiza un tablou aplicând pe o bucată de carton hârtie în formă de balon şi norişori. Poţi realiza o inimioară inedită, din dopuri de sticlă, lipite între ele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net