Cum reduci vibraţiile maşinii de spălat

Ultima actualizare:

Foloseşte un suport antiaderent În comerţi existăp suporturi din cauciuc speciale pentru a fi lipite pe picioarele pieselor de mobilier sau pe ale electrocasnicelor voluminoase. Acestea împiedică obiectul să se mişte sau să alunece. Sunt recomandate pentru suprafeţele lucioase din gresie, marmură sau lemn. 

Aşază sub maşină un covoraşO altă soluţie care ar putea da rezultate este poziţionarea maşinii de spălat pe un covoraş de baie. Partea acestuia superioară, pufoasă fixează picioarele şi echilibrează aparatul.

Alternează tipul de haineUneori, vibraţiile maşinii de spălat se produc din cauza încărcăturii existente. Hainele mari şi grele se adună, de obicei, într-o parte a cuvei, dezechilibrând astfel maşina de spălat. Alternează articolele de îmbrăcăminte mari cu cele mici.

Verifică picioruşele reglabileÎn general, maşinile de spălat sunt prevăzute cu patru picioruşe de susţinere care te ajută să poziţionezi maşina în aşa fel încât să nu existe diferenţe de nivel de pe o parte pe cealaltă. De cele mai multe ori, picioruşele reglabile sunt foarte utile deoarece pardoseala apare adesea denivelată din cauze ce ţin de construcţie sau din cauza plăcilor de gresie montate inegal. 

Apelează la ajutorul unui specialistDacă nici o metodă nu dă rezultate, este cazul să apelezi la un specialist. Este recomandat să te adresezi serviciului de reparaţii al firmei producătoare. În cazul în care maşina de spălat se află în garanţie, n-o vei pierde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apa vie izvor munte png
image
image
image
image
image
image
Ambalaje non SGR jpg
incendiu puternic bucuresti jpg
blocul florentin jpg
vincent tolman bussinesinsider jpg
Arsenie Boca cap jpg
Nicusor dan Fb jpg
pensie jpeg
biserica sf nicolae brasov jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net