Cum s-au pregătit soții Iohannis pentru prima zi de școală! Ce dorință și-a pus președintele României

image
Carmen Iohannis a făcut selfie cu elevii în prima zi de școală

Zi plină de emoții și noi speranțe de reușită, luni, 9 septembrie, atât pentru copiii și studenții români, cât și pentru părinți, profesori și învățători, având în vedere că această nouă săptămână de toamnă a dat și startul noului an școlar. Cuplul prezidențial al României a deschis noul an școlar la două unități de învățământ, fiecare dintre ei în orașe diferite, însă cu aceleași emoții și gânduri pozitive pentru noul an de studiu.

Deși a trecut de multă vreme de când părăsea bancile școlii, președintele României, Klaus Iohannis, a intrat din nou în atmosfera pregătirilor „de ore”, fiind invitat să țină un discurs în cadrul școlii Ferdinad I, din sectorul 2. 

Carmen Iohannis, zâmbitoare și emoționată în prima zi de școală, la Sibiu

De asemenea, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, mult mai familiarizată cu aceste ceremonii de deschidere, având în vedere că meseria sa este cea de profesor, și-a început ziua cu zâmbetul pe buze, alături de elevii cărora le predă engleză și de cei pe care îi are „în grijă”, fiindu-le diriginte.

Soția președintelui României profesează în cadrul Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unitatea de învățământ unde în fiecare an la ceremonia de deschidere Carmen Iohannis este în centrul atenției. 

La fel ca în fiecare an, Carmen Iohannis a afișat un zâmbet larg în timpul ceremoniei, și-a îmbrățișat elevii și a făcut împreună cu aceștia tradiționalul selfie, potrivit oradesibiu.ro.

image
Carmen Iohannis a dezvăluit că le-a dus dorul elevilor ei

Prima Doamnă a României, elegantă în prima zi de școală 

„E o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt…”, a spus Carmen Iohannis, care pentru marcarea acestui eveniment a purtat o rochie de culoare bleu ciel, deasupra genunchilor, lungimea în care se pare că se simte cel mai confortabil în ultima vreme.

image
Vântul a fost inamicul numărul 1 al Primei Doamne, în această zi specială

Singurul impediment care a stat între Prima Doamnă și bucuria unei zile cu adevărat reușite a fost însă vântul puternic, din cauza căruia Carmen Iohannis a fost nevoită mai mereu să își țină cu mâna partea de jos a rochiei, care avea tendința „să zboare”. 

image
Klaus Iohannis a deschis anul școlar la o școală gimnazială din Capitală

Klaus Iohannis a deschis noul al de studiu la școala Ferdinand I din Capitală

Departe de soția lui fizic, dar cu gândul la aceasta și la emoțiile primei zile de școală, președintele Klaus Iohannis a deschis anul școlar la școala Ferdinand I, situată în sectorul 2 al Capitalei. Îmbrăcat la costum, președintele României a ținut un discurs în fața copiilor, apoi a pornit să viziteze unitatea de învățământ, intrând și în câteva clase.

image
Președintele României, printre mulțimea de elevi

Iohannis a semnat mai apoi în cartea de onoare a școlii, după care a bifat, la rândul lui, o poză cu colectivul didactic și câțiva elevi. În „copacul dorințelor” realizat de copiii dornici de noi experiențe în anul școlar, a pus și președintele un bilețel, prin intermediul căruia și-a dorit ca toți copiii din lume să fie fericiți. 

image
Iohannis a ținut un discurs cu ocazia începerii noului an școlar

image
Iohannis a ținut un discurs cu ocazia începerii noului an școlar Foto: Mihai Ionescu
meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta