Cum să îndepărtezi definitiv praful din casa ta

Aspiră de cel puţin două ori pe săptămână!Dă cu aspiratorul în fiecare încăpere din locuinţă, înclusiv pe holuri, în bucătărie, în cămară sau debara, în baie şi balcon de cel puţin două ori pe săptămână. De preferat este să aspiri în întreaga casă în weekend, pentru că atunci ai timp să te ocupi îndeaproape de toate zonele din casă.

Curăţă covoarele, tapiţeria şi pereţii Aspiră apoi tot ce ţine de tapiţerie: scaune îmbrăcate în material textil, fotoţii, canapele, draperii. Nu uita să ştergi praful de pe pereţi, mai ales din colţuri. Cel puţin o dată pe lună trebuie să aspiri şi printre elemenţii caloriferului.

O aspirare corectă durează 40 de minute O aspirare corectă trebuie să dureze 30-40 de minute pentru a elimina 20% din acarieni. Este recomandat să optezi pentru un aspirator cu filtru HEPA. Acesta este format dintr-o perdea de fibre de sticlă de dimensiuni diferite. În momentul în care aerul este împins cu putere, peste 99% dintre particule se prind în plasă.

Dă cu aspiratorul în lungul şi latul covorului Covorul se aspiră, în funcţie de mărimea lui, timp mai îndelungat decât parchetul, gresia sau linoleumul. Foloseşte, când este cazul, accesorii precum periile pentru colţuri. Aspiră în lungimea sa, pe lăţime şi în diagonală. Astfel, perii covorului vor şi curăţaţi în profunzime. Este recomandat să foloseşti un aspirator pe bază de apă. Dacă nu, foloseşte un aspirator care are sacul de unică folosinţă.

Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
arsenie boca jpg
Delta Dunării FOTO ARBDD jpg
Violul mutilează sufletul pe viaţă
image
image
image
image
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg