Cum să te distrezi cu bani puţini la iarbă verde

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Căldura de afară şi zilele libere te îmbie la o ieşire la iarbă verde. Şi, cum orice distracţie în aer liber alături de familie sau prieteni este mai mult decât binevenită, iată cum îţi poţi petrece câteva ore de relaxare în compania celor dragi.

La sfârşit de săptămână simţi nevoia să pleci departe de aerul îmbâcsit şi zgomotul oraşului. Astfel, alegi să petreci câteva ore la pădure, într-o zonă liniştită, alături de familie sau prieteni. Dar ştii cum să te distrezi cu bani puţini? Iată câteva idei care-ţi vor fi de ajutor în orele pe care le vei petrece la iarbă verde.

Joacă table cu amicii!

Este un joc pe care îl cunoaşte oricine. Şi, odată ce-ai apucat să dai cu zarul, jocul devine un microb de care scapi cu mare greutate. De obicei, bărbaţii sunt cei care joacă table, dar asta nu înseamnă că femeile nu pot fi şi ele cooptate în joc. Puteţi organiza chiar un miniconcurs.

simeon stalpnicul png

Încearcă un rummy!

Nu joci table? Poate joci rummy. Alături de încă trei, patru prieteni, rummy poate deveni o distracţie pe cinste. Jocul poate fi găsit în hypermarket-uri la raionul de jocuri de societate.

Jucăm Tabinet sau Macao?

Un joc de cărţi este, de obicei nelipsit la iarbă verde. Tabinet, Macao, Şeptică sau Wist. Ce preferi? Jocul de cărţi poate implica multe persoane de la cei mai tineri, până la copii şi bătrâni. Poate fi o distracţie pe cinste!

Hai la fotbal!

Fotbalul sau voleiul sunt cele mai iubite activităţi pe care le poţi practica la picnic. Şi nu costă mai nimic. Nu-ţi trebuie decât o minge şi multă voie bună.

Badminton

Două rachete de badminton şi un fluturaş din plastic îţi pot face ziua mai mult decât reuşită. E o activitate pentru tineri şi pentru copii. De obicei se joacă în doi.

«Căpuşele au invadat pădurile» Prof. dr. Emanoil Ceauşu, medic infecţionist

Chiar dacă avem parte de ploi, zilele trecute, când a fost cald, pădurile şi parcurile s-au umplut de căpuşe. Medicii ne aver­­tizea­­ză să ne expunem cât mai puţin, mai ales că de abia de acum încolo începe "sezonul" căpuşelor, iar responsabilii nu au demarat nici până acum dezinsecţia.

"E foarte important ca, atunci când ieşiţi la iarbă verde, să vă protejaţi împotriva insectelor pentru a nu vă îmbol­­năvi. Prin urmare, adoptaţi o ţinută cu pantaloni şi mâneci lungi şi purtaţi şosete, pentru ca insectele să nu ajungă la piele. Apoi, după ce ajungeţi acasă, examinaţi-vă atent fiecare parte a corpului. Trebuie ştiut că o căpuşă infectată poate transmite, la rândul ei, infecţia numai dacă rămâne înfiptă în piele cel puţin 48 de ore".

Click! spune

Iată câteva lucruri care nu trebuie să-ţi lipsească la iarbă verde: 2 o pătură suficient de mare pentru întreaga familie; 2 ţi-ar putea fi de folos o soluţie care să îndepărteze insectele care te-ar putea vizita când te relaxezi pe pătură; 2 pentru că zilele acestea temperaturile se vor apropia lejer de 30 de grade celsius, nu ar trebui să-ţi lipsească pălăria şi ochelarii de soare, dar nici crema cu factor de protecţie solară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net