Cum se simte bătrâna sfâșiată de patru câini rottweiler. Grozăvia s-a întâmplat la Suceava

Ultima actualizare:

    Rottweilerul este unul dintre cei mai puternici câini din lume Foto: animalepierdute.ro
Rottweilerul este unul dintre cei mai puternici câini din lume Foto: animalepierdute.ro

Femeia în vârstă de 64 de ani hăcuită miercuri de patru namile de rottweileri este în stare gravă pe un pat al Spitalului de Urgență din Suceava. Bătrâna a fost dusă mai mult moartă decât vie la unitatea medicală iar doctorii au operat-o mai multe ore pentru a-I salva viața deoarece pierduse foarte mult sânge prin rănile de la mâini și picioare.

Pensionara în vârstă de 64 de ani mergea agale cu sacoșele spre casă când dintr-o curte, a fost atacată de patru câini Rottweiler. Potrivit monitorulsv.ro, atacul haitei de rottweileri a avut loc miercuri pe strada Decebal din cartierul Ițcani al municipiului Suceava. Câinii aparțineau proprietarei unei case din zonă, care a lăsat ușa deschisă pentru a duce mai multe produse din mașină în curte.

Ce i-au făcut patru rottweileri unei bătrâne de 64 de ani

Namilele fioroase au țâșnit în goană pe poarta lăsată deschisă, au apucat-o pe femeia care venea pe stradă de picioare și de mâini iar bătrâna a început să țipe în timp ce sângele îi sărea din răni. Trei vecini și trecători au sărit să o scape dar câinii nu vroiau să de-a drumul la pradă. Nici când a venit stăpâna câinilor aceștia nu au lăsat cu una cu două prada din gură. Când în sfârșit rottweilerii au fost îndepărtați de pe femeie, aceasta era plină de sânge, cu răni profunde la nivelul mâinilor și picioarelor. Practic a fost mușcată până la os. Femeia a ajuns la Urgențele Spitalului Județean în stare gravă, cu plăgi profunde și pierdere mare de sânge.

Ce spun medicii care au consultat bătrâna mușcată de rottweileri

”Femeia are multiple plăgi la mâna dreaptă și plăgi la nivelul gambelor. Situația ei este foarte complicată, mușcăturile fiind până la os, iar țesutul muscular este sfâșiat”, a dezvăluit pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Suceava, dr. Dan Teodorovici

Ce spune Poliția Suceava despre atacul rottweilerilor

”Din verificările efectuate rezultă că proprietara deținea legal patrupedele din rasa periculoasă erau înregistrate. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de neluarea măsurilor pentru prevenirea atacului canin, pedepsită cu închisoare între șase luni și trei ani sau amendă penală. Atacul s-a produs în mod evident pe fondul neglijenței posesoarei celor patru câini”, a declarat pentru aceeași sursă, comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Citiți și

Un câine Amstaff, lăsat liber, atac violent în plină stradă!

Grădina Zoologică din Timișoara, scena unui atac sângeros. Șase canguri au fost uciși de trei câini

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net