Cum va fi vremea de 1 Decembrie. Meteorolog: „Frig, dar fără ploi”

Ultima actualizare:

    Cine va asista la parada militară de 1 Decembrie va trebui să se îmbrace gros, cu haine călduroase de iarnă. Dimineața vor fi temperaturi scăzuteSursa foto: Adevărul
Cine va asista la parada militară de 1 Decembrie va trebui să se îmbrace gros, cu haine călduroase de iarnă. Dimineața vor fi temperaturi scăzuteSursa foto: Adevărul

Vremea de 1 Decembrie ne aduce temperaturi mai scăzute față de cele cu care ne-am obișnuit în ultimele zile de toamnă. Astfel, cine va participa la ceremoniile organizate cu prilejul Marii Uniri ar trebui să nu-și uite acasă căciula, fularul și mănușile. Din fericire, spun meteorologii, nu va ploua, deci nu vom avea grija umbrelelor.

Vremea de 1 Decembrie în țară. Ce spun meteorologii

Vremea de 1 Decembrie intră într-un proces de răcire, însă, cu toate acestea, se încadrează în normalul acestei perioade din an. Temperaturile maxime nu vor depăși 12 grade, iar probabilitatea pentru ploi va fi redusă. Excepție vor face doar anumite zone deluroase din Crișana și Banat, a declarat pentru Agerpres meteorologul de serviciu al ANM. În restul țării, va fi mai frig, dar vor lipsi ploile. Ceea ce este o veste bună, mai ales pentru cei care vor să asiste la festivitățile organizate cu prilejul Zilei Naționale. Nu va ploua și nu va bate vântul - este suficient să ne bucurăm de ceremonie și să-i aducem și pe cei mici să vadă aprada. 

Maxime de până la 12 grade

"Pe data de 1 decembrie, vremea va fi rece mai ales dimineaţa, însă la amiază, temperaturile mai cresc uşor faţă de ziua precedentă, astfel încât la nivelul ţării maximele se vor încadra între două şi 12 grade, iar minimele vor fi cuprinse între minus patru şi patru grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros în Maramureş şi Transilvania, în zonele deluroase din Crişana şi Banat unde vor mai fi precipitaţii slabe mixte. În restul teritoriului va fi un cer variabil şi probabilitatea pentru ploi va fi redusă. La munte, însă, la altitudini mari se aşteaptă ninsori şi rafale ale vântului destul de însemnate ce pot depăşi local şi 80 km/h", a precizat meteorologul ANM.

Vremea de 1 Decembrie în București.

În Capitală, vremea rămâne relativ rece pentru prima zi de iarnă. Pe 1 Decembrie, chiar dacă temperatura aerului mai creşte uşor, maximele nu vor depăși 9 - 10 grade Celsius. Minima nopţii va fi de minus un grad şi plus două grade în centrul oraşului. " Va fi un cer variabil în Capitală, nu mai aşteptam precipitaţii, iar vântul rămâne moderat", a precizat specialistul ANM.

De asemenea, în dimineaţa zilei de 1 decembrie, temperaturile vor fi negative în aproape toată ţara. 

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net