Cum va fi vremea de 1 Mai


    Vremea de sărbători va fi ploioasă și puțin mai rece, dar se va situa în limitele normale ale perioadei
Vremea de sărbători va fi ploioasă și puțin mai rece, dar se va situa în limitele normale ale perioadei

Cum va fi vremea de 1 mai? Se anunță ploi și temperaturi mai scăzute, spun meteorologii, deși ne aflăm în limitele obișnuite ale acestei perioade. Căci, după valul de frig și după ninsorile din ultimele zile, vremea intră într-un ușor proces de încălzire.

Vremea se încălzește și va fi apropiată de normalul lui aprilie, transmite ANM, cu excepția ultimelor zile ale lunii și a primelor zile din mai, când va fi mai frig. Potrivit estimărilor meteo pe următoarele 4 săptămâni, de paște și de 1 Mai va ploua mult mai mult decât media multianuală în unele zone ale țării.

Vremea în săptămâna 12-19 aprilie

În săptămâna 12 – 19 aprilie, temperaturile vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu posibilitatea unei abateri termice ușor pozitive, local în nord-est. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar cu posibilitatea unui deficit local în zonele montane.

Săptămâna 19-26 aprilie

Pentru săptămâna 19 – 26 aprilie, meteorologii estimează că temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 26 aprilie – 3 mai, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, local posibil ușor mai coborâte. Vremea de 1 mai va fi, așadar, mai rece față de anii trecuți. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile extracarpatice și local în cele centrale și la munte, dar mai ales în cele nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 3-10 mai 

În săptămâna 3 – 10 mai, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor putea fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar local cu o tendință deficitară.

zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
cub andrele png
vouchere pentru energie electrica jpg
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
Buzau 1 jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
infidelitate jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif