Cumpără-ţi calculator de la AdevarulShop

Ultima actualizare:

După comercializarea cu succes a cărţilor, a audiobook-urilor de toate felurile, a produselor de birotică şi papetărie, a aparatelor electronice sau a cadourilor şi suvenirurilor dintre cele mai diverse, AdevarulShop.ro oferă mai nou şi produse de IT&C.

În total, AdevarulShop oferă în prezent peste 1200 de produse IT&C, acoperind toată gama importantă din acest domeniu. Este vorba despre monitoare LCD,  peste 100 de modele, laptop-uri şi notebook-uri, peste 200 de modele, camere foto, din care site-ul vă oferă în prezent circa 60 de modele, diverse accesorii, precum carduri de memorie, boxe, camere-web, căşti, tablete grafice, iPad 2.

Preţurile produselor oferite de AdevarulShop.ro se numără printre cele mai competitive de pe piaţă.

Plata se poate face prin card bancar sau ramburs, comenzile fiind distribuite în orice colţ al ţării prin intermediul companiei de curierat rapid intern, FAN Courier, în 48 de ore de la alegerea produselor. 

Odată cu noile produse IT, au fost lansate şi oferte speciale, din care pot fi remarcate două notebook-uri extrem de apreciate: Asus X52JU-SX244D, la preţul de 2099 lei bucata, şi Toshiba Satellite L650-1 QJ, la 2399 lei bucata. În scurt timp, cel târziu la finele lunii iulie, clienţii AdevarulShop vor putea alege din peste 7000 de produse IT&C.

AdevarulShop poate fi contactat şi pe Facebook şi Twitter, la următoarele adrese, http://www.facebook.com/pages/AdevarulShop/ 134257279980359, respectiv http://twitter.com/#!/AdevarulShop.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net