Curvele din Băneasa fac trotuarul pe DN1

Ultima actualizare:

    Tânăra îşi ia acum  toate măsurile de  precauţie: stă la stradă  şi nu mai intră cu  clienţii în boscheţi (Fotografii: brigada diverse)
Tânăra îşi ia acum toate măsurile de precauţie: stă la stradă şi nu mai intră cu clienţii în boscheţi (Fotografii: brigada diverse)

Criminalul prostituatei din Pădurea Băneasa a băgat frica-n fetiţele care-şi făceau veacul în zonă. Deşi a trecut aproape o săptămână de la arestarea individului, fetele abia se încumetă să iasă pe traseu. Câteva, mai curajoase, şi-au mutat „locul de muncă” ceva mai departe, pe DN1.

Cândva, pădurea Băneasa, zona Academiei de Poliţie, era Raiul curvelor din Bucureşti. Acolo îşi desfăşurau activitatea zeci de prostituate, fiecare cu peştii lor, iar miile de razii ale oamenilor legii nu au reuşit niciodată să le „tulbure apele".

Bruneta spune că aici e vad mai bun

Bruneta spune că  aici e vad mai bun
Bruneta spune că aici e vad mai bun

A fost nevoie de o crimă ca să cureţe zona de curve şi proxeneţi. După ce o colegă de-a lor a fost omorâtă cu ciocanul de un client nemulţumit, fetele au părăsit zona şi s-au mutat care-ncotro. Reporterii Click! au găsit câteva dintre ele pe DN1, în zona magazinului Ikea, şi ceva mai sus, spre aeroportul Otopeni.

Acum, sunt mai precaute, aleg zonele aglomerate şi nu-şi mai oferă sub nici o formă serviciile în boscheţi. „Prima regulă: nu merg cu doi odată. Unu' aşteaptă aici, cu celălalt merg sub pasarelă, în parcare. În maşină, este singura posibilitate", spune una dintre prostituatele de pe DN1. La câteva sute de metri distanţă, colega ei a găsit un loc mai acătării, la marginea unui drum forestier.

Până deunăzi, „activa" şi ea la Casa Albă, în Băneasa. „Normal că ne-a fost teamă după omorul ăla. Dar să ştii că mi-e mai bine aici. E vad mai bun. Trec mult mai multe maşini. Şi nici nu sunt nevoită să intru cu clientul în pădure. Cui îi convine în maşină, aici, la marginea drumului, e bine. Cui nu, să fie sănătos!", spune tânăra. Tariful perceput de fete a rămas neschimbat de ani buni: 50 de lei/finalizarea. Nediscutabil! 

Criminalul a fost prins săptămâna trecută

Criminalul a fost prins săptămâna trecută
Criminalul a fost prins săptămâna trecută

Pe 1 noiembrie, la marginea pădurii Băneasa, în apropierea Academiei de Poliţie, a fost descoperit cadavrul unei tinere de 30 de ani care se prostitua în zonă. Două săptămâni mai târziu a fost prins şi agresorul. Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, şi-a recunoscut fapta şi este cercetat acum pentru omor deosebit de grav. El spune că nu s-a înţeles cu femeia asupra preţului pentru serviciile sexuale pe care aceasta urma să i le ofere, astfel că a lovit-o în cap cu un ciocan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net