Cutremur de 3,5 grade pe scara Richter. ├Än ce zone a fost resim╚Ťit seismul

2 decembrie 2021
image
Un cutremur de 3.5 grade pe scara Richter a avut loc în România Sursă foto: Arhivă Click!

Un cutremur s-a produs pe 2 decembrie, la ora 18:20:55 (ora local─â a Rom├óniei), ├«n zona seismic─â Vrancea, Buz─âu, conform anun╚Ťului f─âcut de Institutul Na┼úional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica P─âm├óntului.

Seismul a fost unul de intensitate mic─â, av├ónd 3,5 grade pe scara Richter. A avut loc la ad├óncimea de 130 de kilometri. 

Cutremurul s-a produs ├«n apropierea urm─âtoarelor ora┼če: 62 km E de Bra╚Öov, 66 km NE de Ploie╚Öti, 119 km N de Bucure╚Öti, 126 km S de Bac─âu, 128 km V de Br─âila, 130 km V de Gala╚Ťi, 138 km NE de Pite╚Öti, 177 km E de Sibiu, 184 km N de Ruse ╚Öi 208 km SV de Ia╚Öi.

Cutremur de suprafa╚Ť─â, ├«ntr-o zon─â neobi╚Önuit─â

Un cutremur de suprafa╚Ť─â a avut loc ├«n cursul zilei de 2 decembrie, ├«ntr-o zon─â atipic─â. Potrivit Institutului Na╚Ťional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica P─âm├óntului, mi╚Öcarea seismic─â a avut loc joi la ora 11.32 ├«n Transilvania, jude╚Ťul Cluj. Seismul a avut magnitudinea 2,1 ╚Öi s-a produs la ad├óncimea de 2 kilometri.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg