Cutremurător! O doctoriţă rezidentă din Oradea a născut în secret şi a îngropat copilul

image
Nadia Lupo (31 de ani), medic la Spitalul Judeţean Oradea

Un medic rezident de la Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean din Oradea a ajuns în atenţia procurorilor, după ce cadavrul bebeluşului pe care l-a născut în secret acum patru ani a fost descoperit îngropat în curtea unei case din comuna bihoreană Auşeu.

Doctoriţa Nadia Lupo (31 ani) este rezidentă în anul 5 în cadrul secţiei Chirurgie I din cadrul Spitalului Judeţean Oradea. În 2015, ea a născut la Maternitatea Oradea un copil sănătos, care a fost luat în evidenţă şi pe numele căruia a fost eliberat un certificat de naştere. Femeia nu şi-a anunţat nici rudele, şi nici colegii de serviciu că a născut.

Apropiaţii spun acum că nici măcar n-au ştiut că a fost însărcinată. Povestea a fost descoperită în august 2019, când femeia s-a căsătorit cu un medic kinetoterapeut şi s-a prezentat la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei pentru a-şi schimba cartea de identitate. Funcţionarii publici i-au solicitat Nadiei Lupo o copie a certificatului de naştere pentru copil, însă ea a negat că ar fi fost mămică, pretinzând că ar fi o eroare în sistemul informatic, adică ar fi fost înregistrat pe numele ei copilul altei femei. În urma verificărilor a reieşit că doctoriţa minte, iar angajaţii de la Evidenţa Populaţiei au sesizat Poliţia, care a început o anchetă, scrie adevarul.ro.

Nadia Lupo a fost audiată, însă procurorii refuză să ofere detalii. Luni, 26 august, poliţiştii au mers în curtea casei din Auşeu, care aparţinea părinţilor doctoriţei, unde a fost găsit cadavrul copilului, îngropat în apropierea locuinţei. „Se fac cercetări pentru omor, însă nu există suspect în cauză deocamdată. Cadavrul copilului va fi dus pentru necropsie la Serviciul de Medicină Legală Bihor“, a declarat Maria Cotrău, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
seim letonia shutterstock 2046797567 jpg
Delta Dunării Pixabay
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu