Cutremurător! Un băieţel de trei ani a murit înecat după ce a fost luat de viitură

Ultima actualizare:

    Copilul a fost luat de viitura formată pe un pârâu
Copilul a fost luat de viitura formată pe un pârâu

Tragedie fără margini într-o familie din judeţul Bistriţa. Un băieţel de doar trei ani şi jumătate a fost luat de viitură, duminică seara, în timp ce încerca să traverseze un pârâu în zona satului Şieu. Salvatorii l-au găsit după 20 de minute de căutări, însă nu l-au mai putut aduce la viaţă.

Ploile au făcut prăpăd duminică în judeţul Bistriţa. Un pârâu de mici dimensiuni din satul Şieu, care nu a creat niciodată probleme localinicilor, a devenit mormânt pentru un băieţel de doar trei ani şi jumătate. Pârâul s-a umflat în urma precipitaţiilor chiar când copilul voia să-l traverseze. Trupul băiatului a fost luat de viitură şi purtat în aval până în zona satului Posmuş. Aici, a fost găsit de salvatorii ISU Bistriţa Năsăud. Copilul era în stare de inconştienţă şi în şoc hipotermic.

“Echipajul de la Teaca a găsit copilul de trei ani și jumătate înecat şi în şoc hipotermic. A început manevrele de resuscitare. Echipajul cu medic care a mers de la Bistriţa a continuat aceste manevre mai bine de o oră, dar fără success. Din păcate, copilul a decedat”, a spus medical Călin Ganea, de la Serviciul de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, citat de Mediafax.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie va face o anchetă pentru a stabili cauzele şi circumstanţele care au dus la moartea copilului şi cum a fost lăsat acesta singur într-o zonă afaltă sub cod galben de inundaţii. Meteorologii şi hidrologii au trimis avertizări de inundaţii pe mai multe râuri din Bistriţa, duminică, atenţionând că acestea pot înregistra creşteru rapide de debite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
colaj jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net