Dacian Cioloș a discutat degeaba cu liderii PNL și UDMR

Ultima actualizare:

    Dacian Cioloș Fotografii: Mediafax
Dacian Cioloș Fotografii: Mediafax

Reproșuri și ironii! Așa a decurs miercuri, timp de o oră, întâlnirea de la sediul PNL dintre premierul desemnat Dacian Cioloș, premierul demis Florin Cîţu (președintele PNL), Kelemen Hunor, liderul UDMR, și Varujan Pambuccian, cel al minorităților.

Nervos, Dacian Cioloș, șeful USR, a plecat val-vârtej după discuții, ca să-și consulte colegii cum pot răspunde la atacurile PNL-UDMR. Discuțiile erau o primă sondare de către Dacian Cioloș a opiniei foștilor săi aliați pentru crearea unei majorități care să guverneze România. 


    Florin Cîțu
Florin Cîțu

”Am acceptat această întâlnire din respect pentru români şi pentru mandatul pe care l-a dat preşedintele Klaus Iohannis domnului Dacian Cioloş. Astăzi nu a fost nici o concluzie în această discuţie. Am spus şi în această întâlnire: cei care au declanşat criza, respectiv coaliţia AUR- USR-PSD, să vină şi cu o soluţie”, a declarat premierul interimar Florin Cîţu. ”Un alt mesaj pe care l-am transmis a fost acela că, în momentul în care a fost la Cotroceni, USR a avut probabil o majoritate în spate dacă l-a propus pe domnul Dacian Cioloş”, a adăugat ironic Cîţu. 


    Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

La rândul lui, Dacian Cioloș a precizat că așteaptă joi un răspuns la propunerea sa de a forma un Guvern minoritar USR, care să fie sprijinit în Parlament de foștii aliați. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net