Dai 1 euro şi stai o săptămână în Grecia!

simeon stalpnicul png

Peste 10% din rezervările românilor pentru vacanţa de vară se fac la Târgul de Turism, arată un studiu recent. În acest weekend, la Bucureşti, agenţiile de turism prezente la târg îşi aşteaptă clienţii cu oferte care mai de care mai atractive: cazare pentru o săptămână în Grecia cu doar un euro, sejururi all inclusive de la 99 de euro sau bilete de avion de doar 4 euro.

Suntem deja cu gândul la vacanţa de vară, deşi vremea de afară ne spune că mai avem de aşteptat. Totuşi, românii au început să se ghideze după proverbul „Fă-ţi iarna car şi vara sanie”, când vine vorba de vacanţe. Aşa că din ce în ce mai mulţi îşi fac rezervări pentru concediul din vară, încă de pe acum, iar Târgul de Turism, care este deschis în acest weekend la Bucureşti, e ocazia perfectă pentru achiziţionarea unui pachet turistic. Click! a fost la târg şi a „cules” cele mai tentante oferte. 

  • Christian Tour are în ofertă vacanţe de o săptămână pe insula elenă Evia, cu preţuri ce pornesc de la 1 euro (doar cazare), bilete de avion către Santorini, Creta şi Zakynthos la 4 euro (la care se adaugă taxele de aeroport) şi sejururi all inclusive în staţiunea Antalya din Turcia, în insulele Creta şi Rhodos şi în staţiunea egipteană Hurghada de la 99 de euro (plus taxele de aeroport). 

Totodată, agenţia are o ofertă Early Booking, de până la 20% la chartere spre Insula Tenerife. Tariful unui sejur în Tenerife, pentru o persoană, de 7 nopţi de cazare cu demipensiune la hotel de 4 stele, transport avion, transfer costă 639 euro/persoană. 

  • Dacă vreţi să vă petreceţi concediul în Malta, atunci trebuie să ajungeţi la standul Malta Travel. Un sejur de 7 nopţi de cazare la Hotelul Santana de 4 stele din Qawra, cu mic dejun inclus, pentru o persoană costă de la 299 de euro, iar un sejur de 7 nopţi de cazare la Hotelul Excelsior de 5 stele din Valletta, cu mic dejun şi avion incluse, pentru o persoană costă de la 599 de euro.  
  • Agenţia Prestige Tours a venit la târg cu un charter nou, pe Iordania. Astfel, din 24 martie, un sejur de 7 nopţi cu zbor direct Bucureşti-Aqaba, taxe, transferuri aeroport-hotel, cazare la hoteluri de 5 stele cu mic dejun  sau de 4 stele cu demipensiune costă de la 692 de euro de persoană. Agenţia oferă bonus şi o excursie cu jeepurile în deşertul roz Wadi Rum. Pe Antalya, agenţia are o săptămână de vacanţă din 5 mai la tarife pornind de la 399 de euro cu toate taxele incluse, hoteluri de 5 stele cu all inclusive.
  • Tot în Turcia, şi Holiday Office are oferte Early Booking de până la 45%. Astfel, un sejur în Antalya, la Hotel RIO Lavitas de 5 stele costă de la 461 de euro/persoană, cu toate taxele incluse, 7 nopţi de cazare cu all inclusive, transport avion, transferuri, asistenţă turistică. De asemenea, un sejur la Side Hotel Bosphorus Sorgun de 5 stele costă de la 498 euro/persoană, cu toate taxele incluse, 7 nopţi de cazare cu all inclusive, transport avion, transferuri, asistenţă turistică. 
  • Europa Travel are oferte Early Booking de până la 50% la circuite culturale şi chartere avion spre Grecia – în insulele Rhodos, Creta, Corfu şi Zakynthos. De reţinut! Se fac reduceri de 40% la vacanţele cu autocarul. De asemenea, un sejur în Asprovalta costă de la 339 lei/persoană, pentru 6 nopţi de cazare cu mic dejun, transport autocar (acesta este gratuit pentru sejururile în Turcia – Kusadasi, Marmaris şi Bodrum). Preţuri reduse cu până la 30% sunt şi pentru noutatea sezonului, şi anume Cipru de Sud – Larnaca, Ayia Napa şi Limassol.
  • Paralela 45 vă aşteaptă la târg cu reduceri Early Booking de până la 60% la sejururi în Antalya, Turcia. Preţurile pornesc de la 424 de euro de persoană, pentru 7 nopţi de cazare şi zbor cu toate taxele incluse. 

De Paşte, petrece în Delta Dunării

simeon stalpnicul png
  • Când natura prinde viaţă, în aprilie, Besttourism vă invită să petreceţi Paştele în Delta Dunării şi oferă reduceri Early Booking de până la 50%. Pachetul „Paşte Delta pentru Seniori” – Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina cuprinde: tarife de la 599 lei/persoană, 4 nopţi de cazare cu demipensiune, masă festivă de Paşte cu bucate lipoveneşti, transport autocar Bucureşti, transferuri barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol. „Paşte Delta pentru toţi” – Gulliver Delta Resort 4*, Murighiol cuprinde: tarife de la 749 lei/persoană, 4 nopţi de cazare cu all inclusive, masă festivă de Paşte cu bucate lipoveneşti, transport autocar Bucureşti-Murighiol-Bucureşti. 
  • Ofertă de Paşte pentru seniori are şi Christian Tour. Este vorba de un sejur în Iaşi, cu tarife de la 265 euro/persoană, pentru 4 nopţi de cazare cu mic dejun şi cină, masă festivă de Paşte, slujba de Înviere la Mănăstirea Cetăţuia, transport autocar şi ghid însoţitor. 
  • Club Vila Bran are mai multe pachete pentru Paşte, fiind vorba de sejururi de 4 nopţi de cazare. Preţurile sunt de la 690 de lei/persoană. 
andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
horoscop jpg
inna sexy jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg