Dan Condrea o bătea pe fosta soție cu «pumnii și bâtele»? Mărturii șocante

Ultima actualizare:

    Dan Condrea
Dan Condrea

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, este bănuit că ar fi murit într-un accident de mașină, duminică după-amiază (22 mai). Prima persoană care a venit la locul accidentului să identifice cadavrul desfigurat a fost femeia care i-a fost soție, Laura.

Au fost împreună vreme de 15 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și până în 2009. Înainte să divorțeze, Laura trimitea autorităților scrisori și imagini tulburătoare, susține jurnalistul Cătălin Tolontan, pe tolo.ro. Laura mărturisea, în trecut, că Dan Condrea o agresa fizic.

„A avut probleme infinite în divorțul de fosta soție, Laura, medic și ea. Ea l-a acuzat că a bătut-o și a trimis către autorități poze cu Dan Condea ținând o rangă în mână. Lucrurile au rămas în zona unui conflict sever și, conform Laurei, purtat cu pumnii și bâtele. Femeia și-a scos și certificat medical”, scrie Tolontan.

Jurnalistul a povestit că fosta soție a lui Dan Condrea începuse să creadă că exista un complot împotriva ei. „În scrisori tulburate către poliție, Laura spunea că i s-a furat fima, că a dat-o cu capul de asfalt, că soțul face evaziune fiscală și că e un om care nu se dă înapoi de la nimic. Necrezută de nimeni, ea a început să vadă un complot împotrivă-i”, susține Cătălin Tolontan.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 februarie sfantul tarasie png
liudmila navalnaia tw5 jpg
car dashboard 2667434 1280 jpg
gloves 4888840 1280 jpg
dubai jpg
pensionari jpg
Gala Premiilor Gopo jpg
trei crime bordel viena jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net