Dăncilă îl ameninţă pe Ponta cu plângere penală, el îi indică definiţiile pentru «prostie» şi «ironie»

image
Victor Ponta şi Viorica Dăncilă sunt iar la cuţitefoto: Colaj Click!

Contre între Viorica Dăncilă şi Victor Ponta. Premierul îl ameninţă pe liderul Pro România cu plângere penală şi spune despre el că este un om disperat, iresponsabil şi lipsit de credibilitate, după ce acesta a spus că Dăncilă a cumpărat parlamentari pentru a menţine o majoritate PSD. La rândul lui, Victor Ponta îi indică Vioricăi Dăncilă definiţiile din DEX pentru ”ironie” şi ”prostie”.

După ce Victori Ponta a comentat că Viorica Dăncilă a cumpărat parlamentari pentru a menţine o majoritate PSD, premierul a reacţinat miercuri seara (4 septembrie), pe Facebook, spunând că va depune plângere penală. 

„Aşteptăm ca doamna Dăncilă, aşa cum ne-a anunţat, că are majoritate, că are voturi, că a cumpărat parlamentari, cu 100.000, cu 200.000, să vină în Parlament săptămâna viitoare să ceară votul pentru un nou Guvern. Nu obţine 233 de voturi, putem trece la un nou Guvern. Trebuie să insistăm că doamna Dăncila să vină să ceară votul în Parlament. Să chemăm mascaţii să o scoatem din Guvern, ce putem să facem?”, au fost cuvintele lui Ponta.

Viorica Dăncilă: "Victor Ponta, un om disperat, iresponsabil şi lipsit de credibilitate"

Dăncilă a reacţionat imediat, spunând despre liderul Pro România că e un om disperat şi că acuză fără dovezi. "Închidem această zi cu un alt agitator al scenei politice. Am văzut astăzi (nr 4 septembrie) în Victor Ponta un om disperat, iresponsabil şi lipsit de credibilitate. Am văzut un om care, pentru a-şi atinge scopul personal, e în stare să mintă, să acuze fără să prezinte dovezi, să calce şi pe cadavre. Nu toţi oamenii sunt de vânzare şi asta nu înţelege Ponta. Nu toţi aşteaptă recompense pentru a vedea calea corectă. Aceasta nu e abordarea mea şi, în mod cert, nu este modul meu de a face lucruri", afirmă Viorica Dăncilă, într-o postare pe Facebook, miercuri seară.

Ea a mai spus că acuzaţii pe care i le aduce Ponta sunt foarte grave şi că, dacă nu aduce probe, va depune plângere penală pe numele lui:  "Victor Ponta a atacat astăzi Prim-ministrul ţării cu acuzaţii neprobate şi l-a ameninţat cu mascaţii. Aceste declaraţii sunt de o gravitate extremă care pot avea repercusiuni serioase şi pot induce prejudicii de imagine atât în plan intern, cât şi în plan extern. Dacă Victor Ponta mai vrea să aibă vreo fărâmă de credibilitate în faţa oamenilor, este dator să aducă probe. Îl somez să prezinte public dovezi pentru toate aceste acuzaţii. În caz contrar, voi depune plângere penală împotriva domnului Ponta pentru atac la Prim-ministrul României", mai spune Dăncilă.

VIctor Ponta îi dă peste nas cu definiţii din DEX

Nici Ponta nu s-a lăsat mai prejos şi a revenit cu o serie de comentarii acide în care i-a indicat lui Dăncilă definiţiile din DEX pentru "ironie" şi "prostie".

”În Septembrie 2019 tovarăşa Viorica Vasilica Dăncilă (zisă şi “Vio din Videle”) strigă tot la fel “DOVADA”! Aş putea să îi spui gluma cu “ce zic eu şi ce înţelege ea”/dar îmi mai face o plângere penală! Pot însă să prezint dovada-definiţia din DEX a ironiei: https://dexonline.ro/definiţie/ironie (sunt sigur că s-a predat şi la Şcoală din Videle dar “Vio” a chiulit de la lecţie că o chemase Liviu în curte)! Pot să o ajut şi cu o altă definiţie, tot din DEX: https://dexonline.ro/definiţie/prostie. Dincolo însă de ironie-ce blestem pe România şi pe social democraţie să sară din “lacul Liviu” în “puţul Viorica”!!!”, a scris Ponta pe Facebook, conform news.ro.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
Lucian Ovidiu Heiuş  INQUAM Photos George Calin jpg
AM jpg
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg