Dane, ce minciună gogonată ai mai scornit!

Ultima actualizare:

„Mă ascultă serviciile secrete? Aoleu, poate am spus vreodată ceva pentru care o să plătesc într-o zi". Zeci de mii de români au aflat cu stupoare, chiar din gura marelui prieten al poporului, Dan Diaconescu, că sunt toate şansele ca telefoanele lor să fie ascultate.

Patronul OTV a mers miercuri seara în emisiunea lui Mihai Morar şi a vorbit despre serviciile secrete care  ne ascultă telefoanele. Apoi, Dan Diaconescu a detonat o adevărată „bombă" de presă: la numărul 544 poţi afla dacă ai telefonul ascultat.

"Procesul este următorul: dacă la formarea respectivului număr, în telefon se aude un robot telefonic, care spune «că acest număr nu există» sau că «abonatul nu poate fi contactat» înseamnă că nu aveţi telefonul ascultat. Dar, dacă se aude un sunet ciudat, de bruiaj, ca şi cum s-ar încerca formarea unei legături sau alt zgomot ca şi cum s-ar efectua legătura cu o centrală, atunci aveţi telefonul ascultat", a declarat Diaconescu. Îngroziţi la gândul că discuţiile lor private sunt ascultate, mii de oameni au apelat ieri numărul 544.

Mulţi au înlemnit de frică: sunetul care se auzea la capătul liniei era chiar cel descris de Diaconescu pentru telefoanele ascultate.

Click! a elucidat misterul numărului în cauză şi putem afirma că Diaconescu a minţit încă o dată. Serviciul clienţi al Orange a confirmat că 544 le aparţine şi e vorba de numărul de test pentru Internet dacă vrei să te conectezi prin WAP. Acest protocol de comunicare e folosit pentru transferul de pagini de Internet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net