Daniel Dragomir a plecat din țară cu o zi înainte de condamnare. Era însoţit de o femeie

Ultima actualizare:

    Daniel Dragomir a plecat din ţară cu o zi înainte de a fi condamnat. A ieşit cu maşina, prin Aradfoto: arhivă personală
Daniel Dragomir a plecat din ţară cu o zi înainte de a fi condamnat. A ieşit cu maşina, prin Aradfoto: arhivă personală

Daniel Dragomir, fostul locotenent-colonel din SRI, este în prezent dat în urmărire, după ce a plecat din țară cu o zi înainte de a primi condamnarea pentru trafic de influență și spălare de bani. Potrivit autorităților, era însoțit de o femeie. Nu se știe dacă este vorba despre soția lui, condamnată la închisoare cu suspendare în același dosar.

Daniel Dragomir a fost condamnat joi, 18 iunie, la 3 ani și 10 luni pentru corupție şi miercuri, cu doar o zi înainte de a afla verdictul, a plecat din România, prin Arad, cu mașina, întrucât nu avea interdicţie de deplasare, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale.

Exact în ziua în care e ieșit din țară, Ungaria eliminase obligația ca cei care intră în țară să rămână în izolare timp de 14 zile.

Daniel Dragomir, fost colonel SRI condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, a fost dat în urmărire de Poliţie, el nefiind găsit pentru a fi pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei.

"Împotriva numitului Dragomir Daniel, Tribunalul Bucuresti-Sectia I Penala a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 9358 din data de 18.06.2020, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani si 10 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenta, spalare de bani şi participatie improprie la fals in inscrisuri sub semnatura privata", se arată pe site-ul Poliţiei Române, unde Daniel Dragomir apare la categoria persoane urmărite.

Daniel Dragomir, condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare

Curtea de Apel Bucureşti a decis ca Daniel Dragomir, acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani, ”să execute pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare la care adaugă sporul obligatoriu de 10 luni închisoare (o treime din pedepsele care nu se execută), în final inculpatul având de executat pedeapsa cea mai grea de 3 ani şi 10 luni închisoare în regim de detenţie”.

”În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv”, a transmis, tot joi, Poliţia Capitalei. 

Întrucât el nu a fost găsit, s-au făcut demersurile legale pentru a fi dat în urmărire. Ce mai probabil, în noul context, se va trece la urmărirea internaţională-

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net