Daţi 10 euro şi adoptaţi un animăluţ de la Zoo! Oricine poate face asta

Vreţi să le oferiţi sprijin? Dacă doriţi să adoptaţi animale de la Grădina Zoologică Braşov, o puteţi face pentru sume care încep de la 10 euro pe lună. Banii ajută atât animalele din parc, cât şi pe cele din natură, scrie adevarul.ro. “Este un program foarte frumos şi abia aşteptăm să îi dăm drumul”, spune directorul de la Zoo.

Grădina Zoologică, magnet pentru prichindei. Foto: Facebook / Zoo Braşov
Grădina Zoologică, magnet pentru prichindei. Foto: Facebook / Zoo Braşov

Iniţiativă inedită! Animalele de la Grădina Zoologică Braşov pot fi adoptate. Astfel, cei care doresc să-i ajute pe “locatari” se pot înscrie în programul gândit şi pus la punct de conducerea parcului zoo situat în cartierul Noua. „La ultima şedinţă a Consiliului Local am supus atenţiei un nou proiect privind posibilitatea de a adopta animale de la Grădina Zoologică Braşov.

Este vorba despre un program complex, care are mai multe categorii. Cea prin care se contribuie cel mai puţin este categoria plus 10 euro, iar contribuţia cea mai mare este la categoria de peste 2.500 de euro. Programul este destinat atât persoanelor fizice, cât şi companiilor sau claselor şcolare. Este un program foarte frumos şi abia aşteptăm să îi dăm drumul”, explică Alin Pânzaru, directorul Parcului Zoo din Braşov.

Leii albi,  vedetele  parcului. Foto: Facebook / Zoo Braşov
Leii albi, vedetele parcului. Foto: Facebook / Zoo Braşov
Suricatele, puse  pe hârjoneală. Foto: Facebook / Zoo Braşov
Suricatele, puse pe hârjoneală. Foto: Facebook / Zoo Braşov

Sumele care se vor strânge vor merge atât pentru bunăstarea animalelor din Grădina Zologică Braşov, cât şi spre cele care trăiesc în natură şi care fac parte din specii aflate în pericol de dispariţie. Perioada de adopţie este de un an, cu începere de la data înscrierii în program, şi poate fi prelungită. O dată pe an se organizează Ziua Părinţilor Adoptivi. Cu această ocazie, persoana trecută pe Certificatul de adopţie poate participa la evenimente organizate de Grădina Zoologică Braşov, poate intra gratuit şi poate afla detalii despre animale.

Orice persoană fizică sau juridică se poate înscrie în acest proiect. Prin adopţia unui animal se înţelege achitarea sumei corespunzătoare pentru înscrierea în una sau mai multe categorii. 

Din peisaj  nu puteau  lipsi râşii. Foto: Facebook / Zoo Braşov
Din peisaj nu puteau lipsi râşii. Foto: Facebook / Zoo Braşov
Bufniţa,  mereu  curioasă. Foto: Facebook / Zoo Braşov
Bufniţa, mereu curioasă. Foto: Facebook / Zoo Braşov

Ce drepturi au cei intraţi în program

Un animal poate fi adoptat de mai multe persoane, iar o persoană poate adopta mai multe animale. Perioada de adopţie este de un an, cu începere de la data înscrierii în aceest program. Toate animalele adoptate rămân în grija Grădinii Zoologice, dreptul de proprietate nefiind oferit prin această „adopţie”. Părintele adoptiv are aceleaşi drepturi ca oricare alt vizitator, cu excepţia evenimentelor organizate pentru persoanele fizice/juridice din programul de adopţie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net