David, copilul de 2 ani dispărut în Floreşti, a fost găsit mort

Ultima actualizare:

    Foto News.ro
Foto News.ro

David Alexandru Lăcătuş, copilul de doi ani dat dispărut vineri după-amiază în Floreşti, judeţul Cluj, după ce s-a jucat cu alţi copii pe malul râului Someş, a fost găsit mort, în această dimineaţă.

Potrivit IPJ Cluj, astăzi, în jurul orei 7.30, un voluntar angrenat în efectuarea căutărilor a găsit copilul agățat în albia râului, la o distanță de aproximativ 20 de metri de la locul dispariției.

"Identificarea acestuia a fost posibilă în urma scăderii debitul de apă. În acest fel, cadavrul copilului a ieșit la suprafață", a transmis IPJ Cluj, potrivit Antena 3.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Peste 100 de polițiști, jandarmi și pompieri au căutat vineri copilul. Poliția Cluj a fost sesizată că Lăcătuș David Alexandru, în vârstă de 2 ani, a ieșit, vineri după-amiază, din locuința sa, din localiatea Florești, pentru a se juca cu alți copii în zona râului Someș și nu a mai fost găsit. Căutările au fost sistate, noaptea trecută, din cauza întunericului şi a condiţiilor nefavorabile, după ore întregi de eforturi depuse de cei peste 100 de salvatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net