«De 10 zile mă pregătesc pentru Vinerea Neagră»

Ultima actualizare:

    Claudiu a luat  “pulsul” pieţei  încă de ieri
Claudiu a luat “pulsul” pieţei încă de ieri

Black Friday sau ziua marilor reduceri. O găselniţă importată din Occident, care prinde de minune la români. Cu gândul la „mocăciuni", oamenii au luat la puricat magazinele încă de acum câteva zile.

„Sărbătoarea" chilipirurilor scoate astăzi din case zeci de mii de români. Cei mai conştiincioşi cumpărători aşteaptă de mult timp momentul şi s-au pregătit ca la carte pentru ziua cea mare.

„Am pus bani deoparte, m-am mai împrumutat la rude, ca să nu mă trezesc la casă că nu am cu ce să achit. Nu de alta, dar ştiu de anul trecut că o să fie bătaie pe toată marfa scoasă la promoţie şi dacă nu eşti pe fază nu mai apuci nimic", spune Claudiu Traşă (16 ani). Tânărul a venit din judeţul Teleorman încă de alaltăieri, ca să prindă un laptop la preţ redus.

După ce a dat o tură prin marile magazine de electronice şi IT, s-a hotărât la una dintre ofertele celor de la eMag.

„E cel mai bun raport calitate-preţ din ce am găsit până acum. De 10 zile tot studiez ofertele pe internet şi acum am luat şi magazinele la rând, să văd promoţiile. Preţul e 2.000 de lei. Sunt curios cât o să scadă de Black Friday", spunea ieri tânărul. Ca să fie sigur că va prinde un loc între primii clienţi, Claudiu a apelat la rudele din Capitală, care l-au găzduit câteva zile. Altfel nu ar fi reuşit să ajungă astăzi la uşa magazinelor la primele ore ale dimineţii.

domo
domo

Cu gândul la încasări record, comercianţii au furat startul reducerilor de Black Friday. Acestea au început încă de joi. Domo, spre exemplu, a anunţat pe site-ul propriu reduceri de până la 50 %, la televizoare, imprimante, aparate foto digitale etc. Din cauza numărului mare de vizitatori, pagina de Internet a Domo s-a blocat ieri de mai multe ori. Flanco a stabilit pentru azi reduceri între 5 şi 60%, iar Altex a ieşit încă de ieri cu promoţii gen „Orice produs la 5 lei".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net