De ce le-a omorât și cum a încercat „Șacalul” să-și ascundă urmele. Adolescentul de 15 ani, complice al crimelor oribile de la Constanța, le-a spus tot procurorilor

Un bărbat din Constanța, cunoscut sub porecla de „Șacalul”, a fost arestat preventiv sub suspiciunea că ar fi comis două crime brutale. Victimele, două tinere care activau ca escorte de lux, au fost alese de pe un site de anunțuri, iar motivul uciderii lor a fost jaful.

Principalul suspect pentru crimele din Coonstanța. Foto: Digi24
Principalul suspect pentru crimele din Coonstanța. Foto: Digi24

După ce le-a ucis, bărbatul a folosit banii obținuți pentru a-și achita datoriile și pentru a cumpăra droguri. În comiterea acestor infracțiuni, el a fost asistat de concubina sa, care a fost și ea reținută.

Conform procurorilor, femeia l-a implicat în aceste fapte și pe fiul său cel mare, un minor de 15 ani, care a ajutat la ștergerea urmelor crimelor.

Adolescentul era conștient de faptul că ascunde dovezi a unor asasinate

Procurorii susțin că adolescentul era conștient de toate detaliile și a fost determinat de mama sa să ascundă dovezile.

Când polițiștii au descins la locuința lor, băiatul a relatat amănunțit cum s-au desfășurat crimele. În loc să-și protejeze copiii, femeia ar fi consumat droguri în fața lor, inclusiv în prezența celor trei frați ai băiatului, spun anchetatorii.

Banii furați de la victime ar fi fost utilizați și pentru a achiziționa substanțe halucinogene. Procurorul Zafer Sadîc a declarat că suspectul a preluat suma de 11.000 de lei din mașina victimei și a accesat telefonul acesteia pentru a crea impresia că femeia era încă în viață.

Restul banilor ar fi fost folosiți pentru a achita datorii personale și pentru a cumpăra droguri.

Prima victimă a dispărut pe 2 iulie, iar trupul acesteia a fost descoperit două săptămâni mai târziu într-un apartament din Constanța.

După ce și-a ascuns urmele, bărbatul a continuat să caute o a doua victimă. Astfel, a găsit o tânără din Timișoara prin intermediul unui alt anunț online. Pe 27 august, a ucis-o în apartamentul în care locuia împreună cu concubina sa și cei patru copii.

Copiii au stat două zile cu unul dintre cadavre în casă

Cadavrul victimei a fost ținut în locuință timp de două zile înainte ca bărbatul să îl pună în portbagajul mașinii și să-l abandoneze pe un câmp, la 60 de kilometri de Constanța. Minorul de 15 ani era și el prezent în mașină în momentul transportului.

Corpul victimei a fost descoperit pe 3 septembrie, iar câteva ore mai târziu, principalul suspect a avut un accident de mașină cu vehiculul victimei, la câțiva kilometri de locul abandonului. Individul are un cazier impresionant, fiind acuzat anterior de furt de autoturisme și infracțiuni de natură sexuală, potrivit Digi24. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
trandafiri, freepik jpg
vladimir putin gettyimages jpg
neil cox j antic nud biciclisti profimedia (3) jpg
calorifer_shutterstock 2123771615 jpg
aleea cununilor facebook jpg
piki antena 1 jpg
WhatsApp Image 2024 09 17 at 15 31 26 jpeg
458400548 832479939068191 3801187412317697331 n (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net