De ce nu poate Liviu Dragnea să facă sex la camera intimă cu iubita tinerică

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea și Irina Tănase, iubita lui, au arătat mereu în public că se iubesc
Liviu Dragnea și Irina Tănase, iubita lui, au arătat mereu în public că se iubesc

Liviu Dragnea (56 de ani) este în pușcărie de 25 de zile. În tot acest timp s-a văzut cu iubita tinerică de câteva ori însă nu au putut face sex. La camera intimă au dreptul doar deținuții căsătoriți, după ce șeful de penitenciar le aprobă cererea.

Să faci sex după gratii este o adevărată provocare. Mulți deținuți trebuie să-și pună poftele carnale în cui, mai ales dacă nu sunt căsătoriți. Amorul la camera intimă este acceptat doar dacă relația a fost oficializată, astfel că Liviu Dragnea este obligat să o ia de nevastă pe Irina Tănase, iubita cu 30 de ani mai tânără, și să aibă un comportament exemplar dacă vrea să aibă parte de tandrețuri.

Irina, în vârstă de 26 de ani, a venit de trei ori până acum la Penitenciarul Rahova ca să-și vadă perechea. A intrat tristă și a ieșit la fel, semn că durerea este mare.

De fiecare dată, i-a adus sacoșe întregi cu alimente, pentru că se știe deja că fostul lider PSD refuză mâncare din pușcărie.

Așa arată camera intimă de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat Liviu Dragnea
Așa arată camera intimă de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat Liviu Dragnea

Potrivit legii, pot beneficia de vizită intimă deţinuţii  care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii:

  • sunt condamnate definitiv şi sunt repartizate într-un regim de executare a pedepselor privative de libertate, respectiv sunt arestate preventiv în cursul judecăţii;
  • există o relaţie de căsătorie, dovedită prin copie legalizată a certificatului de căsătorie sau, după caz, o relaţie de parteneriat similară relaţiilor stabilite între soţi;
  • nu au beneficiat de permisiunea de ieşire din penitenciar în ultimele trei luni anterioare solicitării vizitei intime, în cazul persoanelor condamnate;
  • nu au fost sancţionate disciplinar pe o perioadă de șase luni, anterioară solicitării vizitei intime, sau sancţiunea a fost ridicată în cazul persoanelor condamnate, iar în cazul persoanelor arestate preventiv în cursul judecăţii în ultimele 30 de zile anterioare solicitării;
  • participă activ la activităţi şi programe educaţionale, de asistenţă psihologică şi asistenţă socială ori la muncă.

Sexul în pușcărie se face doar o dată la trei luni

Și chiar dacă se căsătorește în pușcărie ori încheie un parteneriat civil și este un deținut model, Liviu Dragnea nu-și va putea satisface iubita prea des: doar o dată la trei luni, timp de trei ore.

În plus, imediat după mariaj, va putea sta cu Irinuca 48 de ore în camera intimă a penitenciarului.

Odată cu cererea depusă către directorul închisorii, fostul politician și partenera lui vor trebui să se informeze reciproc, în scris, dacă suferă de vreo boală cu transmitere sexuală ori sunt infectați cu HIV.

Declaraţiile se depun la dosarul individual.

În urmă cu două zile, comisia a stabilit ca Dragnea să execute pedeapsa de 3 ani și 6 luni în regim închis, tot la Penitenciarul Rahova, acolo unde a fost încarcerat pe 27 mai.

El a fost condamnat pentru angajările fictive la DGASPC Teleorman.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/ce-viata-buna-are-dragnea-puscarie-mananca-doar-ce-i-aduce-aia-mica-la-pachet

https://www.click.ro/news/national/cele-mai-bune-glume-si-meme-uri-cu-liviu-dragnea-la-puscarie

https://www.click.ro/news/national/liviu-dragnea-vizitat-de-iubita-inchisoare-irina-tanase-i-adus-un-bagaj-plin-cu

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
calendar ortodox 2021 25 martie bunavestire mihai coman jpeg
Construcție casă dreamtime com jpg
grave 674443 1920 jpg
boy 1666611 1920 jpg
Kati Ognean arhiva personală jpg