De tot râsul! Noul rege al romilor îl dă în judecată pe Patriarhul Daniel, pentru o declarație fictivă

Ultima actualizare:
Patriarhul Daniel îi va  cununa pe EBa și Syda
Patriarhul Daniel îi va cununa pe EBa și Syda

Incredibil! O declaraţie a Patriarhului Daniel l-a înfuriat pe regele romilor, Daniel Cioabă. El a anunțat că îl va da în judecată pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe, acuzându-l de calomnie, pentru o declarație de-a acestuia, inventată de site-ul de umor Times New Roman.

Regele romilor a declarat, la România Tv, că a ajuns la această decizie după ce a văzut știrea pe Cotidianul.ro. Publicaţia însă a preluat în mod eronat o ştire tip pamflet, prezentând-o drept una reală.

În articolul de pe TimesNewRoman, Patriarhul era citat astfel:

“Mă simt profund jignit”, a exclamat Patriarhul. “Dacă jurnaliştii CNN nu pot distinge între tinicheaua aurită pe care o poartă regele romilor şi aurul curat cu care am eu atâta grijă să mă îmbrac întru cinstirea Domnului şi venirea ploii, cine ştie ce alte gafe au mai făcut de-a lungul vremii. Când e gata Catedrala, au s-o prezinte drept palat ţigănesc din Buzescu de Teleorman doar fiindcă e la fel de mare, urâtă şi plină de turnuleţe?”


    Patriarhul Daniel îi va  cununa pe EBa și Syda
Patriarhul Daniel îi va cununa pe EBa și Syda

Cel lezat de acest pamflet, Daniel Cioabă, a declarat pentru România TV: “Chiar scrie acolo, pe site, că articolul are în cateva zile 18.000 de accesări, ceea ce este foarte rău pentru etnia romă, pentru că nimeni nu ştie că este o glumă. S-a defăimat comunitatea, a fost jignită. În prima fază dorim să ştim cine a făcut asta. Dacă nu Patriarhul, atunci o să îmi cer scuze şi împreună cu dânsul ne vom îndrepta împotriva celor care au făcut această denigrare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net