De un an, spitalul este a doua casă a lui Alex Plîngu


  Alex Plîngu îşi protejează în concerte mâna dreaptă, plină de urmele arsurilorfoto: arhiva personală
Alex Plîngu îşi protejează în concerte mâna dreaptă, plină de urmele arsurilorfoto: arhiva personală

Destinul artistului Alex Plîngu, fost concurent la emisiunea ”X Factor”, s-a schimbat radical în urmă cu un an. Incendiul din clubul Colectiv a lăsat urme adânci pe trupul şi în sufletul tânărului. ”Am pierdut şirul operaţiilor prin care am trecut”, ne-a mărturisit Alex.

Spitalul este, din 30 octombrie 2015 încoace, a doua lui casă. Alex Plîngu (27 de ani) a scăpat ca prin minune din incendiul în care au murit 64 de persoane, însă arsurile deosebit de grave la mâini şi pe spate i-au dat viaţa peste cap. Săptămâna trecută, cântăreţul a suferit o nouă intervenţie chirurgicală, iar moralul său este la pământ. “Sunt în spital. M-am operat din nou. Nici nu mai ştiu a câta operaţie este, am pierdut numărul intervenţiilor chirurgicale. Mă simt oribil. Acum am fost operat pentru mobilitate, nu puteam să mă aplec din cauza unui surplus de piele. Medicii mi-au spus că mai am nevoie de o operaţie ca să îmi revin”, a povestit pentru Click! Alex Plîngu. Pe lângă durerile fizice, trebuie să suporte şi răutăţile unor oameni care nu înţeleg prin ce trece. ”Recent, mi-a spus cineva că trebuia să mor! Cum pot gândi unii aşa?”, se întreabă artistul.

Mâna dreaptă o ține doar acoperită

Ca să-şi plătească tratamentele, Alex nu refuză nici un concert. “Cânt ca să mă întreţin, dar şi ca să îmi pot plăti viitoarele tratamente. Încerc să îmi fac curaj, pentru că nu sunt pregătit să mai îndur durere. Port un pansament special la mâna dreaptă, pentru elasticitatea pielii, dar şi pentru a mă proteja de soare. Nici la spectacole nu renunţ la el”, ne-a mai spus tânărul artist.

Tânărul este din nou în spital
Tânărul este din nou în spital

Tedy Ursuleanu va avea mână bionică

Tedy se afla ieri într-un spital din Marea Britanie
Tedy se afla ieri într-un spital din Marea Britanie

Tedy Ursuleanu, tânăra care a suferit arsuri grave pe tot corpul în urma incendiului din Club Colectiv, se afla ieri într-un spital din Marea Britanie. “Azi (n.r - luni) a fost super! M-am jucat cu o mână bionică, am învățat să apuc lucruri, să le eliberez, să le strâng potrivit pentru tipul de material, am încheiat nasturi, am tras fermoare, am pus apă în pahar! Mi s-a luat mulajul pentru măsura mâinii, iar de mâine mă voi juca cu receptorii implantați direct în mecanismul pe care il voi purta!”, a scris ea, ieri, pe contul de Facebook. Asistenta Violeta Nacă, cea care a salvat în acea noapte fatidică zeci de răniți, a păstrat legătura cu Tedy: ”Ea a fost mutilată, am văzut-o carne vie, ieșea arzând din flăcări. Acum, Tedy este distrusă, se luptă prin spitale ca să-și revină din punct de vedere fizic și psihic”, ne-a declarat femeia. 

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
cub brigitte pastramă png
pantofi jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
Mara G si Mario Mutu jpg
Aeroportul din Herson FOTO Profimedia
Delta Dunării FOTO ARBDD jpg
image
image
image
image
Jim Parums si fiica jpg
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
arsenie boca jpg