«Declaraţia» muzicală a preşedintelui Traian Băsescu după cele cinci zile de proteste - VIDEO


    Preşedintele României, Traian Băsescu
Preşedintele României, Traian Băsescu

Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco, au reuşit să obţină în premieră o "declaraţie" de la Preşedintele României, Traian Băsescu, după ce acesta a menţinut tăcerea timp de cinci zile, de la momentul începerii protestelor declanşate de demsia doctorului Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat.

"Declaraţia" lui Traian Băsescu nu este una formală, aşa cum ne-a obişnuit, ci este o parodie muzicală interpetată pe fundalul unuia dintre hiturile momentului, "Ai Se Eu Te Pego", a brazilianului Michel Telo.

"Bine, bine, în ţară totu-i bine! Dar eu mă întreb de ce mă înjură toţi pe mine? Ruşine!! Ruşine!! V-am ajutat pe toţi numai să trăiţi bine!", cântă Preşedintele României pe ritmurile braziliene ale piesei, întrebându-se cu ce a greşit în perioada mandatului său.

"Am reuşit să obţinem o «declaraţie» inedită de la Preşedintele României, Traian Băsescu. Este vorba despre una muzicală, în care domnul preşedinte cântă despre toate lucrurile bune pe care le-a făcut în perioadă mandatului. Cu ajutorul colaboratorilor matinalului de la Radio 21, am reuşit să creem o parodie muzicală reuşită, care a fost foarte bine primită de public", spune Manuel D. Dinculescu despre "declaraţia" preşedintelui Băsescu.

"Declaraţia" muzicală a generat multe reacţii pozitive din partea ascultătorilor emisiunii, iar matinalii au promis că vor încerca să vină cu idei pentru alte astfel piese, la fel de creative şi amuzante.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
romanii au talent 2023 flavian glont jpg
image
image
image
image
image
image
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia