Declarația pe proprie răspundere. Cum se completează de mână. Model

declaratie pe proprie raspundere 3 jpeg
Dacă atunci când ieși din casă nu ai la tine declarația pe proprie răspundere, riști amenzi de până la 20.000 lei

Declarația pe proprie răspundere poate fi completată și de mână, iar ca să-nțelegi cât mai bine ce ai de făcut, îți prezentăm un model din care să te inspiri dacă vrei să ieși la cumpărături. Din păcate, declarația este singurul document cu care mai putem ieși din casă, pe toată perioada stării de urgență.

Declarația pe proprie răspundere poate fi descărcată de pe internet, însă nu toată lumea are acces la calculator și imprimantă. Dacă te regăsești și tu în acestă situație, află că poți scrie declarația de mână. Iată un model din care să te inspiri dacă vrei să ieși la cumpărături.

Declarația pe proprie răspundere trebuie să conțină următoarele date și informații: numele și prenumele tău, data nașterii, adresa unde locuiești, chiar dacă este diferită de cea din buletin, locul sau locurile unde te deplasezi, motivul pentru care faci deplasarea, data si semnătura. Iată mai jos cum se completează o astfel de declarație de mână, dacă nu ai acces la internet, nu deții calculator și/sau imprimantă.

simeon stalpnicul png
Declarația pe proprie răspundere se completează citeț și detaliat

Deși pare simplu de completat, declarația pe proprie răspundere a dat multora mari bătăi de cap, inclusiv polițiștilor și jandarmilor. Au existat cazuri când forțele de ordine care au legitimat oamenii și au solicitat aceste declarații le-au interpretat eronat și au aplicat amenzi unor persoane ce nu greșiseră cu absolut nimic.

Ce trebuie să mai știi despre declarația pe proprie răspundere

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub theo rose png
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg