Decorează-ţi casa în funcţie de zodie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Berbec

Casa sa nu va fi  sub nici o formă de tip tradiţional. Berbecul alege construcţiile moderne, îndrăzneţe, cu spaţii largi, deschise. Nu-i place mobilierul greoi şi prea numeros. Va opta pentru  măsuţe multifuncţionale, canapele uşoare pe role, tabureţi, veselă puţină.

Taur

Nici un alt mediu nu este mai important pentru Taur decât casa. Se mulţumeşte şi cu o locuinţă modestă şi cochetă, numai să fie solidă, bine construită. Vrea un stil clasic, armonios, practic. Alege mobila de bună calitate, care nu se demodează în timp, canapele comode.

Gemeni 

Locuinţa lor e modernă, tinerească, în care să-şi poată primi numeroşii prieteni, dacă se poate cu un living generos sau o terasă. Optează pentru un mobilier cât  mai dinamic, cât mai ciudat, fotolii din plastic transparent şi instalaţii de iluminat avangardiste. Fuge de mobila grea.

Rac

Casa e cu siguranţă cel mai important loc pentru orice Rac. Are minimum un obiect de care nu s-ar despărţi pentru nimic în lume, căci obişnuieşte să se înconjoare de lucruri cu valoare sentimentală. Adoră florile şi nu uită trecutul, fiecare cameră având un colţ cu antichităţi. 

Leu

La fel ca vestimentaţia, locuinţa reprezintă pentru Leu o modalitate de a se evidenţia în societate. Regescul Leu optează pentru un design interior strălucitor, cu mobilă grea, mare, bogat ornamentată, covoare, perdele şi perne în nuanţe de roşu, auriu, ocru. 

Fecioară 

Locuinţa Fecioarei e una dintre cele mai bine întreţinute din tot zodiacul. Ea stabileşte reguli exacte şi totul în casă depinde numai de voinţa ei. Şi are voinţă. De la zona de descălţat, până în camerele din spate, totul este funcţional şi bine pus la punct, iar spaţiul e folosit la maximum.

Balanţă 

Balanţa iubeşte multe stiluri, însă niciodată nu le combină în aceeaşi încăpere. E adepta rafinamentului şi acordă o atenţie foarte mare detaliilor. Iubeşte spaţiile mari şi luminoase, în tonuri pastelate, care conferă eleganţă unei încăperi, curbele dulci şi materialele călduroase. 

Scorpion

Nu se dă în vânt după spaţiile mari şi luminoase. Orice încăpere mai mică, ascunsă, unghere, colţuri, demisolul, sunt mult mai pe gustul lui, căci aici se simte ascuns de ochii tuturor, dar poate în schimb să privească în exterior. Alege piese mai întunecate, din lemn masiv, solide.

Săgetător

Preferă spaţiile imense şi totul trebuie să fie mare, corpolent, impresionant, pentru a umple spaţiul, fără să-l sufoce. Obiectele vor fi puţine, familiare (suveniruri de prin călătoriile sale) şi mai ales utile. Nu va avea plante de apartament căci nu are timp să le îngrijească.

Capricorn 

Spirit conservator, preferă să-şi comande întreg mobilierul în acelaşi stil, pentru a avea unitate. Nu-i place dezordinea şi fiecare lucru are locul lui în casă,. Aici veţi găsi doar strictul necesar, fără nici un amănunt în plus. Locuinţa poate fi mai sărăcăcioasă decât i-ar permite bugetul.

Vărsător 

Spaţiu modern şi interioare mari, asta preferă vărsătorul. Alege numai strictul necesar şi o piesă două de artă, pentru a mai îndulci spaţiul, dar fără o grămadă de mărunţişuri pe care să se pună praful. Îi place mobila modernă, deschisă la culoare, uşoară şi confortabilă.

Peşti 

Pentru că e o fire visătoare şi sensibilă, nativul Peşti preferă o casă unde să aibă intimitate. Iubeşte lumina şi spaţiile aerisite, neîncărcate cu mobila pe care o consideră inutilă dacă nu depozitează în ea revistele de astrologie, cărţile de tarot sau CD-urile cu muzică ambientală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net