Delta Dunării – cel mai tânăr pământ românesc

Cea mai mare întindere de câmpii umede din Europa şi singura deltă din lume declarată rezervaţie a biosferei, Delta Dunării este una dintre cele mai apreciate destinaţii de vacanţă din ţară, un ţinut unic şi feeric pe care trebuie să îl explorezi măcar o dată... pe an, pentru a descoperi minunile naturale pe care le gazduiește.

Activităţi unice în Delta Dunării

Diversitatea uimitoare a împrejurimilor te va impresiona încă de la primul contact cu aceste meleaguri unde vei putea admira in cadru sesiunilor interesante de birdwatching mii de păsări multicolore, dar și o mulțime de specii de plante, insecte, peşti și animale.

Cel mai tânăr pâmânt românesc a intrat în Patrimoniul Mondial al UNESCO în anul 1991 şi te aşteaptă să explorezi spectaculoasele rezervaţii naturale ce fac parte din parcul naţional, precum şi alte împrejurimi pline de poveste. Precum Sulina, „oraşul piraţilor”, un loc splendid pentru plaja cu aspect sălbatic, neatinsă de turismul în masă.

Relaxare la Gulliver Delta Resort

Hotelul Gulliver Delta Resort, construit în perfectă armonie cu natura şi poziţionat într-un cadru spectaculos, la confluenţa dintre canalul Uzlina şi braţul Sf. Gheorghe, vine în sprijinul tuturor călătorilor care aleg Delta Dunării pentru o vacanţă memorabilă. Întins pe o suprafaţă de 10.000 mp, hotelul le oferă vizitatorilor săi toate facilităţile de care au nevoie pentru a se bucura de câteva zile de poveste într-un sejur deosebit.

Pontoanele special amenajate sunt ideale pentru cei care doresc să se bucure de sesiuni liniştite de pescuit, precum şi pentru cei care vor pur şi simplu să admire apusurile de soare minunat încadrate de frumuseţile naturii. Piscina exterioară, amplasată într-o grădină superbă cu salcii, cu o suprafaţă considerabilă de 18m x 10m, este un loc minunat pentru relaxare, pe lângă care este amenajată o zonă cu şezlonguri, umbreluţe, hamace şi un bar unde poţi savura un cocktail colorat sau o îngheţată răcoritoare.

Last Minute Delta Dunarii pentru toti - Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur 4 zile – de la 457 lei/persoana, pensiune completa. Tarif standard de persoana 914 lei! Valabil pentru plecarile din 18.08 si 25.08.

*Sejur 5 zile – de la 460 lei/persoana, demipensiune. Tarif standard de persoana 920 lei! Valabil pentru plecarea din 21.08.

Servicii incluse: 3/4 nopti de cazare in functie de oferta, masa, transport cu autocarul, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina, acces gratuit la piscina, la locul de joaca pentru copii, posibilitatea de a pescui direct de pe pontonul hotelului. *Oferta speciala valabila prin programul Plateste 1 si Merg 2, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, sau la office@gullivertours.ro.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg