Delta Dunării, un colț de paradis pentru toți turiștii (P)

simeon stalpnicul png

Evadează câteva zile în Delta Dunării departe de agitația marilor orașe, unde peisajele sălbatice îți fac poftă să te plimbi cu barca pe canale, să explorezi pădurile de nisip sau să te relaxezi pe plajele virgine de la Marea Neagră. Rezervă din timp un sejur în Rezervația Biosferei pentru 2018 și profită de ultimele zile cu reduceri de pană la 50% la vacanțele de la Gulliver Delta Resort 4*.

Escapadă tradițională la Gulliver Delta Resort 4*

simeon stalpnicul png

Complexul Gulliver Delta Resort 4* este partenerul ideal de vacanță pentru familiile cu copii sau seniorii dornici de relaxare în natură. Poziționat excelent la marginea localității Murighiol, pe malul lacului violet, hotelul este amenajat în vechiul stil elegant al conacelor lipovenești. Atmosfera tradițională este păstrată pe tot parcursul vacanței – începand cu detaliile arhitecturale, meniul tipic pescăresc și cu delicii romanești și pană la excursiile în împrejurimile deltei și Petrecerea Lipovenească întreținută de un ansamblu local de dansatori lipoveni.

Delta Dunării este raiul iubitorilor de natură, al pasionaților de birdwatching, dar și al gurmanzilor, în fapt aici ajung o mulțime de turiști dornici să descopere un colț de pămant autentic și sălbatic, unde natura și-a urmat cursul neîntreruptă de modernitate, iar localnicii încă trăiesc după vechile reguli lipovenești.

Muzeul biodiversității cu peste 5000 de viețuitoare

Mai bine de 300 de specii de păsări trăiesc în Delta Dunării, iar aproape 1800 de tipuri de plante cresc pe aceste pamanturi fertile inundate de Dunărea. Rezervația Biosferei este gazda celor mai frumoase plaje sălbatice de la Marea Neagră. Cea mai lată dintre ele se întinde la Sulina, facand din fosta Capitală a Piraților una dintre localitățile de vazut neapărat în deltă.

Într-o excursie opțională de la Gulliver Delta Resort 4* poți descoperi și cea mai nordică pădure subtropicală a Europei – Letea, casa a peste 300 de cai care încă trăiesc liberi pe aceste pămanturi, și tot aici vei întalni arbori seculari cu trunchiuri contorsionate de care stau încolăcite liane grecești care uneori ating lungimi fabuloase de pană la 30 de metri.

Orice vizită în Delta Dunării trebuie să includă o plimbare cu barca pe lacuri și canale în descoperirea adevăratelor monumente ale naturii. Peisajele pitorești unice ți se întipăresc în suflet, iar de aici mai este cale foarte scurtă pentru ca delta să devină locul tău preferat de vacanță. Descoperă lacurile decorate cu rogoz, papură și stufăriș, admiră canalele mozaicate cu nuferi albi și lotuși roz, surprinde păsările sălbatice și lasă-te purtat de atmosfera de poveste pe plajele idilice de la Sfantu Gheorghe. 

Oferte Speciale Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4*, Murighiol

*Weekend in Delta pentru Seniori – tarife de la 419 lei/persoană.

* Weekend in Delta pentru toti – tarife de la 449 lei/persoană.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu All Inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, foc de tabără, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Kate Middleton
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Catalog note scoala elevi profesor FOTO Inquam Photos Octav Ganea jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg